Regisztráció  Belépés
lovaszmarika: Nincs olyan dolog, hogy rossz koleszterin.....
amely képtelen meggyógyulni, a krónikus gyulladás pedig szívbetegséghez, sztrókhoz vezet."

Az orvos szerint, ha egészséges alapanyagokból, otthon készült ételeket ennénk,
kerülnénk az étolajat, cukrot, lisztes, kukoricás termékeket,
a szervezet magát gyógyítaná.
Míg ha továbbra is mérgezzük az ereket, akkor hiába a sok gyógyszer és a zsírszegény diéta,
2018-03-06 16:30:30
pacsakute: Dr Papp Lajos gondolataiból
Megosztó személyiség, de érdemes végigolvasni: Dr. Papp Lajos szerint milliók fognak meghalni e hazugság miatt

"Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk."

Dr. Papp Lajos magyar szívsebész szerint milliók halnak meg, mert
2018-03-03 21:26:35
velemenyezd: Női vízilabda világliga - Bíró Attila keretet hirdetett
élvonalban. Arról nem beszélve, hogy novemberben, igaz, kicsit más kerettel, de kikaptunk tőlük. Most viszont vissza kell vágnunk, ami sokat érhet, hiszen ha nyernénk, nagyon kedvező pozícióba kerülnénk a Szuperdöntőbe jutást illetően" - fogalmazott Bíró Attila.
A magyarok éppen a hollandok otthonában kezdték a sorozatot, s úgy kaptak ki rendkívül szoros mérkőzésen 7-6-ra, h
2018-02-26 09:51:44
lambert: Sütő Gábor: Hatodik levél
készségüket fejezik ki a Momentummal és az LMP-vel tárgyalásra közös jelöltekről. Könnyűszerrel rávehetnénk őket partnerségre, de ez most az ő számukra járna haszonnal, mi pedig távolabb kerülnénk a kitűzött célunktól. Ám taktikából nem utasíthatjuk el a párbeszédet velük sem.

Látjuk azonban, hogy a Jobbik felajánlott csatlakozása ,,bárkihez, aki Orbánt meg akar
2018-02-10 20:54:10
lambert: Dr. Papp Lajos kirohanása:milliók fognak meghalni a hazugság
szervezetet, amely képtelen meggyógyulni, a krónikus gyulladás pedig szívbetegséghez, sztrókhoz vezet."

Az orvos szerint, ha egészséges alapanyagokból, otthon készült ételeket ennénk, kerülnénk az étolajat, cukrot, lisztes, kukoricás termékeket, a szervezet magát gyógyítaná. Míg, ha továbbra is mérgezzük az ereket, akkor hiába a sok gyógyszer és a zsírszegény diéta, elk
2018-02-03 18:51:25
kalmanpiroska: Élet
Egy édesanya panaszkodott az ő tizenkét éves kislányának, hogy milyen igazságtalan az élet. A kislány így válaszolt édesanyjának: 'Tudod, anya, ha az élet igazságos volna, mindannyian a pokolra kerülnénk.'"
2018-01-26 21:40:48
naplopoleon: Boldog új évet!
ért. Rögtön az első, hogy dolgozni kellett menni, sőt még dolgozni is kellett. Majd az egyik kollegina közölte velem, hogy esélyem se lenne nála, ha egy lakatlan szigetre csak ketten kerülnénk. Milyen jövőpusztító diszkrimináció ez kérem? A másik kollegina előbb a magasságomba kötött bele, hogy az ő egykori ura magasabb nálam. Mellé állva kiderült, hogy nem. De még ezek után se ü
2018-01-02 22:22:19
lenke1964: A legszebb ajándék Te vagy,
kapukat...

Karácsonykor szeretünk hinni a csodákban... Ami egész évben messzinek és elérhetetlennek tűnt, mintha karácsonykor elérhető közelségbe kerülne számunkra. Karácsonykor mintha közelebb kerülnénk az Éghez, megnyitva magunkat az ajándékai és a csodái befogadására. Karácsonykor még a lehetetlen is lehetségessé válik, átfordul a rossz jóvá és néhány pillanatra, per
2017-12-24 16:12:16
kalmanpiroska: Szerelmi láz
"Ha a szerelmi láz tartós lenne, mindannyian bajba kerülnénk. Komoly megrázkódtatást jelentene ez az üzleti életben, az ipar, a vallás, az oktatás és a társadalom minden területén? Miért? Mert a szerelmeseket valójában semmi más nem érdekli."

- Gary Chapman
2017-11-08 14:24:08
kalmanpiroska: Megváltás
"Isten a megváltást ajándékként adta nekünk, és a mi döntésünk, hogy elfogadjuk-e. Ha cselekedeteink által kerülnénk a mennybe, és nem az által, amit Jézus értünk tett, akkor a magunk érdemének tulajdoníthatnánk, és nem annak, aki engedte kezét és lábát átszegezni."

- Mark Cahill
2017-09-23 17:51:06
kirscha: Érdekes és elgondolkodtató írás
láthatáron. Ennek épp az az oka, hogy nem vagyunk még elég érettek a jobbra, a szebbre! Elégedetlenkedünk, támadunk, de nem tudunk jobbat. Az ilyen mentalitással csak csöbörből, vödörbe kerülnénk, csak egy másik rossz világba!

Számtalan égi üzenet tartalmazza egy fontos tanácsot, (nem mellesleg Jézus tanítása is) amit szerencsére egyre többen megfogadnak:

Ha
2017-08-29 09:29:56
bfabio: A szabály, az nem mindenkinek szabály?
esetben nem az orszàg érdeke kerülne elötérbe, hanem a jelenlegi POLITIKUSOK HATALMÀNAK A MEGÖRZÉSE ILLETVE ÀTMENTÉSE, tehàt még a jelenlegi helyzetnél is rosszabba ke
2017-08-01 00:03:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Papp Lajos, Bíró Attila, Sütő Gábor, Gary Chapman, Mark Cahill, POLITIKUSOK HATALM&#192, MEGÖRZÉSE ILLETVE, krónikus gyulladás, orvos szerint, szervezet magát, zsírszegény diéta, hatalmas tudás, hatalom miatt, magyarok éppen, hollandok otthonában, kitűzött célunktól, párbeszédet velük, édesanya panaszkodott, élet igazságos, pokolra kerülnénk, egyik kollegina, lakatlan szigetre, másik kollegina, magasságomba kötött, csodái befogadására, rossz jóvá,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.