Regisztráció  Belépés
zgfumag: Orvoshiány a szülészeteken: jönnek a mobil szülési pontok és
Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, pedig ő még a szerencsésebbek közé tartozik: 10 hónap múlva befeküdhet a kínai上海市第一人民医院 ; kórházba.

Árpádék 2012-ben igényeltek szülési időpontot, ők lassan célba érnek. ,,Nagy segítség, hogy már hat éve kapjuk a gyest, de azért jöhetne már a trónörökös. Felvettük a
2018-06-25 09:48:50
kirscha: Szép estét kívánok mindenkinek!
tudni, hogy ez a szokás nem igazán jó, mivel egy idő után rossz alvókká válhatunk, de most egy új kutatás szerint ennél súlyosabb probléma is felütheti a fejét.
A kutatást egy Boston-i kórházban végzeték el, alátámasztva már a korábbi feltételezéseket, hogy bizony az elalvás előtti képernyő-nézegetés, amely történhet bármilyen hordozón, káros az egészségre.
Az ilyen kész
2018-06-24 21:02:14
velemenyezd: Az emberiesség megőrzésére szólított Lemberg polgármestere a kárpátaljai romák elleni véres támadás kapcsán
rendőri védelem alatt állnak, és a város önkormányzata a nyomozás idejére ideiglenes szállást biztosít számukra. Jelezte, a támadás egyik sebesültjét, akinek az állapota közepesen súlyos, kórházban kezelik, két sérültet, egy anyát és fiát, a sebeik bevarrása után kiengedték a kórházból.
A polgármester felszólította a rendőrséget, hogy alaposan nyomozza ki a bűncselekményt, és
2018-06-24 16:32:21
velemenyezd: Török választások - Bezártak a szavazóhelyiségek az államfő- és parlamenti választáson
számolt be arról is, hogy egy suruci iskolában két csoport pisztolyokkal és késekkel támadt egymásra. A verekedésnek a rendőrök vetettek véget. Az összetűzésben hárman megsérültek, őket kórházba szállították, többeket előállítottak. A Demirören szerint a nap folyamán 6 különböző suruci iskolában végződtek könnyebb sérülésekkel az összeszólalkozások.
A Legfelsőbb Választási Ta
2018-06-24 16:12:29
villanas: Ma..
kértem.

Majd valamelyik nap ujra be kell mennem.
2018-06-24 15:35:43
velemenyezd: Baleset miatt lezárták a 42-es főutat Hajdú-Biharban

Plásztán-Kopcsa Kamilla tájékoztatása szerint az öt sérültet a mentők kórházba vitték.
A főút balesettel érintett szakaszán a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Váncsod és Szentpéterszeg irányába terelik.
2018-06-24 14:41:34
velemenyezd: Kárpátaljai magyar cigányok átmeneti tábora ellen hajtottak végre pogromot Lembergben
következtében életét vesztette egy 24 éves férfi, akinek az állandó lakóhelye a munkácsi járási Szernye községben található. Négy személyt, köztük egy tíz éves fiút szúrt sebekkel szállítottak kórházba, egyikük munkácsi lakos, a többiek a munkácsi járási Barkaszón élnek.
A romák elleni támadást hivatalos honlapján közzétett nyilatkozatban ítélte el Hennagyij Moszkal, Kárpátal
2018-06-24 12:41:19
zgfumag: Lengyelország 180 fokos fordulatot vehet
régóta keringenek pletykák megrendült egészségével (ennél súlyosabb betegségével) kapcsolatban, amelyeket felerősített, hogy az egészségügyi miniszter májusban azt mondta: ha nem kezelnék kórházban, az veszélyeztetné az életét. Pártja tisztviselői azt mondják, hogy ma már "jó formában van".

Óriási befolyás

Miután óriási befolyása van a lengyel politikában az
2018-06-24 11:26:39
bordat: Rémálmainkból kúsztak elő a legveszélyesebb növények
szívelégtelenség.

Az egyik Reddit-felhasználó, Rabzozo szerint nem is kell elfogyasztani ahhoz a növényt, hogy a nem kívánt tünetek jelentkezzenek. Főnöke például azért töltött egy hetet kórházban, mert tüzet gyújtott az udvarában, és az ott élő ricinusok is lángra kaptak. Az így keletkező füstöt belélegezve a toxikus anyagok bejutottak a férfi szervezetébe.
2018-06-23 16:57:38
velemenyezd: Baleset miatt lezárták a 6-os főutat Szekszárdnál

A közlés szerint két személyautó ütközött össze a 6-os és 56-os főút csomópontjában, a balesetben két ember sérült meg, egyiküket feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül. A sérülteket a mentők kórházba szállították.
Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
2018-06-23 15:01:29
lenke1964: Eszembe jártok…
nővérének, - aki szállóvendégünk volt - szóltam, hogy legyen addig mellette, míg én az orvosért sietek, mivel őt telefonon elérni nem tudtam.

Átszaladtam a szomszédos kórházba segítségért. Egy orvosnő - hallva, hogy ki a beteg és hogy milyen súlyos esetről van szó, felkapta táskáját elsősegély nyújtásra, és rohantunk vissza. Közben megérkezett még egy
2018-06-23 06:51:02
gabfe: Kis vidámság délutánra..
hogy lefog!
- Ugyan, komaasszony, már hogy fogtam volna le, hiszen vizes volt a fű.
- Ejsze, leterítettem volna a nagykendőt.


Te Jenő, hallottad, hogy a Tibi kórházban van?
- Ne mondd, hiszen tegnap láttam egy szőke bombázóval!
- Éppen ezért! A felesége is látta...


FELESÉG : mit vettél nekem karácsonyra?
FÉRJ: látod a pa
2018-06-22 15:42:48
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nőgyógyászati Klinikáján, Legfelsőbb Választási Ta, Plásztán-Kopcsa Kamilla, Hennagyij Moszkal, mobil szülési, emberiesség megőrzésére, kárpátaljai romák, 42-es főutat, legveszélyesebb növények, 6-os főutat, szerencsésebbek közé, korábbi feltételezéseket, elalvás előtti, ilyen kész, város önkormányzata, nyomozás idejére, támadás egyik, állapota közepesen, sebeik bevarrása, polgármester felszólította, suruci iskolában, rendőrök vetettek, összetűzésben hárman, mentők kórházba, főút balesettel, műszaki mentés,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.