Belépés
otvenhatosemlekev2016: Jánossomorjai beszédek 2016
fotókiállítás, kerekasztal beszélgetés az utolsó szemtanúkkal, filmklub, zarándoklat is lesz. Valamint ez úton köszönöm az iskolának, hogy már eddig is közreműködött aktívan több rendezvényen. A héten a kapuvári és andaui iskolásokkal közösen üzeneteket hagytunk az andaui hídnál, és 3 fát is ültettünk mementókén. Kérem, majd zarándokoljanak el, akár tavasszal, és tekintsék meg! A
2018-10-15 06:59:39
hidegkut: Zonda Attila: Boldogság könyv, Medvegomba
Furcsálltam én ezt, és meg is kérdeztem:
- Mit lát ott a bokor közepében, pap bácsi?
- Én azt látom, hogy a madárfészek üres, és ez egy kicsit elszomorít. Ebben a fészekben a múlt héten még madár lakott. Ez a környék nem a legjobb gombalelő hely, de azért jöttem errefelé, hogy megnézzem, benne van-e még a lakója, az a szép, színes tollú madár.
Mivel már lejtőre ford
2018-10-12 06:16:46
velemenyezd: Emelkedett a munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban
minisztérium csütörtökön közölte, hogy a szezonálisan kiigazított adatok szerint az első alkalommal munkanélküli segélyért folyamodók száma 7 ezerrel, 214 ezerre növekedett az október 6-án zárult héten.
Elemzők csökkenésre, 206 ezerre számítottak az egy héttel korábbi 207 ezres adat után.
Már a 186. egymást követő héten áll 300 ezer alatt ez a szám. A 300 ezer alatti ért
2018-10-11 15:33:06
velemenyezd: MSZP: komoly betegellátási válság van Magyarországon
jelenleg. Az MSZP szakpolitikusa azt is felrótta a kormánynak, hogy nem hozzák nyilvánosságra a kórházi fertőzések számáról szóló nyilvántartást, valamint felhívta a figyelmet arra, hogy ezen a héten már két kórház sürgősségi osztályának vezetője mondott le, Pécsett és Veszprémben.
Korózs Lajos a "pofátlanság netovábbjának" nevezte, hogy eközben a népjóléti bizottságban a kor
2018-10-11 13:32:18
velemenyezd: Nagyjából 160 radikális iszlamistát tartanak megfigyelés alatt Hollandiában
hatmillió eurót bocsát a helyi hatóságok rendelkezésére a radikálisok megfigyelését célzó programra (PGA).
Ahmed Marcouch arnhemi polgármester kiemelte, hogy ez a program tette lehetővé múlt héten hét ember őrizetbe vételét terrorcselekmény előkészítése miatt, közülük ugyanis többen is megfigyelés alatt álltak.
"Már jó ideje tudtunk róluk, tagjai annak a fiatal férfiakbó
2018-10-11 11:32:19
velemenyezd: Birkózó-vb - Kötöttfogású nagyüzem Tatán
nagyobbak azt megelőzően adták az interjúkat.
A szakág versenyeire a vb második felében kerül sor, az első kötöttfogású nap október 25-én lesz, így a versenyzők elmondása szerint ezen a héten még kemény edzések vannak műsoron, a könnyítés jövő héten kezdődik.
A magyar csapat tagjai közül a többség nem küzd komoly sérüléssel, mindenki tud tréningezni, melyre szükség is va
2018-10-10 13:21:23
velemenyezd: Sargentini-jelentés - Jövő héten az uniós tagállamok tanácsa elé kerül a hetes cikk szerinti eljárás ügye

A keddi luxembourgi ülésen az EU soros osztrák elnöksége először tájékoztatja a tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó képviselőit, hogy miként kívánják lefolytatni az eljárást, a résztvevők ezután megvitathatják a kérdést.
Ez csak az első lépés a folyamatban, amely hosszú ideig is elhúzódhat. Később akár többször is sor kerül majd a magyar kormány álláspontjána
2018-10-09 20:32:19
velemenyezd: Férfi kosárlabda EK - Főtáblára jutott az Alba Fehérvár
mindkét eddigi mérkőzését elvesztette az NB I-ben.
A keddi találkozón Lóránt Péterék már az első negyedben érzékeltették riválisukkal, hogy teljesen más mérkőzésre számíthatnak, mint múlt héten: Dzunics csapata már ekkor remekül védekezett és támadásban is jól teljesített. Mindez azt jelentette, hogy az Alba a nagyszünetre majdnem teljesen ledolgozta hátrányát, és mivel a más
2018-10-09 20:12:18
velemenyezd: Potápi: november közepén ülésezik a diaszpóra tanács és a Magyar Állandó Értekezlet
szervezetek, egyházi közösségek és vállalkozók családbarát tevékenységük elindításának és megerősítésének támogatására 200 millió forintot különítettek el, a vonatkozó pályázati felhívás a jövő héten jelenik meg.
Az államtitkár beszámolt arról, hogy anyasági támogatásra 7557 külhoni kérelem érkezett, míg a babakötvényre 6642 kérelem. A számuk folyamatosan nő - jelezte, hozzá
2018-10-09 18:12:29
velemenyezd: Lemondott Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet, Donald Trump a lemondást elfogadta
mondta róla és hozzátette: Nikki Haley már fél évvel ezelőtt jelezte, hogy "kis pihenőt" szeretne.
Nikki Haley az év végéig ellátja hivatalát - jelentette be az elnök. Közölte: két-három héten belül megnevezi az új ENSZ-nagykövetet.
Trump leszögezte: Haleyvel együtt "sok problémát megoldottak". Újságírói kérdésekre válaszolva Észak-Korea kérdését emelte ki.
Nikki
2018-10-09 18:01:48
velemenyezd: Szkripal-ügy - A Kreml nem kommentálja a gyanúsítottal kapcsolatos sajtóhíreket

Emlékeztetett arra, hogy már múlt héten közölte: a Kreml nem kíván sajtóorgánumokkal és tényfeltáró csoportokkal polémiát folytatni, Moszkva hivatalos adatközlést kért Londontól a salisburyi incidens ügyében folytatott nyomozásról, de erre nem kapott választ.
"Olyan információval dolgozni, amely a tömegtájékoztatási eszközökön keresztül jut el hozzánk, nem tudunk és nem
2018-10-09 17:22:24
velemenyezd: Csökkent a Volkswagen-csoport szeptemberi globális eladása
(Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) károsanyag-kibocsátási teszten átesett új gépjárműveket lehet forgalomba helyezni az EU-ban.
Az LMC Automotive piackutató vállalat a múlt héten azt közölte, hogy az új előírás miatt szeptemberben Németországban 30,5 százalékkal csökkent a forgalomba helyzetet autók száma, Nagy-Britanniában 20,5 százalékkal, Franciaországban
2018-10-09 16:51:52
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Zonda Attila, Egyesült Államokban, Alba Fehérvár, Magyar Állandó Értekezlet, Lemondott Nikki Haley, Donald Trump, Korózs Lajos, Ahmed Marcouch, Lóránt Péterék, Nikki Haley, Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, munkanélküli segélyt, uniós tagállamok, hetes cikk, diaszpóra tanács, lemondást elfogadta, gyanúsítottal kapcsolatos, utolsó szemtanúkkal, andaui hídnál, bokor közepében, madárfészek üres, kicsit elszomorít, múlt héten, legjobb gombalelő, szezonálisan kiigazított, első alkalommal,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.