Belépés
velemenyezd: Otthon Centrum: egy panellakást átlagosan 2 hónap alatt lehet értékesíteni
készül el, így a kivitelezőnek elegendő idő áll rendelkezésére az eladásra.
Mindezzel párhuzamosan az eladóknak jóval kevesebbet kell engedniük az árból, mint 2013-ban: az alku mértéke folyamatosan csökken, az elmúlt öt évben 4 és 10 százalék közé mérséklődött. Míg 2013-ban átlagosan 13 százalékkal lehetett végül olcsóbban megvásárolni az adott ingatlant a kezdetben meghirdet
2018-10-22 07:04:25
velemenyezd: Szakértő: Ukrajna semmibe veszi a magyar kisebbségek elleni atrocitásokat
reagált: az egyre gyakoribb, sok ember összehangolt, szakszerű tevékenységét igénylő akciók kapcsán ésszerűtlen lenne azt gondolni, hogy ezek spontán események.
A jogi bizonytalanságok folyamatos zsarolási pozíciót biztosítanak az államnak a kisebbségekkel szemben - fűzte hozzá.
A kijevi kormány helyzetére jellemző, hogy 25 százalékos gázáremelésre szánta el magát, most
2018-10-21 21:22:26
velemenyezd: Szankciókat sürget az ukrán parlament két nagy nézettségű ellenzéki hírtévével szemben
televíziótól sugárzási engedélyt elvileg csak bíróság vehetne el. A peres eljárások viszont hosszadalmasak - az elnökválasztás jövő márciusban lesz -, a politikai vezetés ezért meggyorsítva a folyamatot az RNBO-t hívja segítségül, hogy szüntesse meg a nemkívánatos televíziókat.
A másik oldal viszont azzal érvel, hogy a két hírcsatorna fölött gyakorlatilag Viktor Medvedcsuk u
2018-10-21 15:02:08
velemenyezd: Birkafelvonulást rendeztek a vándorlegeltetésért Madridban
125 ezer kilométer hosszan szelik át
2018-10-21 14:43:47
velemenyezd: Szakértő: nem sikertörténet a svéd integráció
Európán kívülről, akinek a leszármazottai nem hajlandók részt venni a svéd oktatásban, így munkanélküliek lesznek, kívül rekednek, illetve sok más negatív következményt is von maga után ez a folyamat - fejtette ki.
A szakértő elmondta: a migráció továbbra is vezető téma Svédországban. A jelenlegi átmeneti kisebbségi kormány szigorította a menekültpolitikát, illetve történtek
2018-10-21 10:11:50
velemenyezd: Cisco-felmérés: a cégek több mint fele már vesztett el adatokat kibertámadás miatt
millió dollár között mozog.
A kutatás szerint a kkv-kat leginkább az alkalmazottakkal szembeni célzott támadások aggasztják, így például az adathalászat, ami 79 százalékukat érinti, a folyamatos fenyegetést jelentő támadásokról a cégek 77 százaléka, a zsarolóvírusok jelentette veszélyről 77 százaléka számolt be.
Ács György, a Cisco regionális hálózatbiztonsági szakértője
2018-10-21 07:05:19
velemenyezd: Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten
októberben lezárult tranzakció során a korábbi 3,1 tonnáról 31,5 tonnára növelték a volument, az arany megérkezett az országba. A lépést elsősorban stabilitási szemponttal indokolták, de a folyamat összefügg az államadósság devizaarányának csökkentésével is - hívja fel a figyelmet az Equilor elemzésében.
A héten a legnagyobb mértékben, 4,44 százalékkal az OTP árfolyama emelke
2018-10-21 07:04:30
eposz: ooOoo
készítik: az adott immunogénnel megfertőznek egy nagyobb testű állatot, általában szarvasmarhát. Az állatban lejátszódik a védekezés, de nagy tömege miatt nem produkál tüneteket. A védekezési folyamat végén vért vesznek a fertőzött állattól, s ez a vér tartalmazza az ellenanyagot.

Antibiotikumok hatása

A passzív védőoltások (például Tetanus antitoxin, Anti-D)
2018-10-20 22:55:40
vorosrozsa66: Sütés nélkül elkészíthető hamis tiramisu gyümölccsel!
sokat, hogy ne ázzon át teljesen, a többi réteg babapiskótára is kell majd. Erre kerül egy réteg áfonya, majd egy réteg vaníliás tejszínhab, ezt megszórjuk a csokoládéreszelékkel. Ezt a folyamatot megismételjük, hogy a hamis tiramisunk ,,három emeletes" legyen. Az áfonya helyett használhatunk málnát, barackot, vagy bármilyen más gyümölcsöt. A sütemény tetejét megszórjuk
2018-10-20 21:24:56
velemenyezd: Brexit - Több százezres tüntetés Londonban a Brexit ellen
kockára tegye például a külföldi EU-országokból érkezett szakemberek tízezreit foglalkoztató állami egészségügyi ellátórendszer (NHS) működőképességét.
Sadiq Khan szerint a Brexit-folyamat eddigi két éve alatt világossá vált, hogy Nagy-Britannia most már csak egy rossz kilépési megállapodás, vagy a megállapodás nélküli kilépés között választhat. "Ez milliónyi mérföldekre van
2018-10-20 16:48:27
velemenyezd: Hitelminősítés - Leminősítette Olaszországot a Moody's
reformok lefulladásának, illetve az eddigi reformok - köztük például a hét éve végrehajtott nyugdíjreform - visszafordításának kockázata.
Az olaszországi gazdasági és költségvetési folyamatok kockázataira más nagy londoni elemzőházak is felhívták a figyelmet.
Az egyik legtekintélyesebb londoni gazdasági-pénzügyi elemzőműhely, a Centre for Economics and Business Research
2018-10-20 15:47:02
velemenyezd: Mogherini: a csúcstalálkozó megerősítette az Európa és Ázsia közötti globális partnerséget
biztonság vonatkozásában is.
Tájékoztatása szerin a résztvevők támogatásukról biztosították a stabil és nukleáris fegyverektől mentes koreai félsziget érdekében zajló diplomáciai folyamatot. A felek emellett elkötelezték magukat a szabadkereskedelem fenntartása és erősítése, valamint a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) szabályrendszerének reformja érdekében végzett munka mell
2018-10-20 15:36:26
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Otthon Centrum, Leminősítette Olaszországot, Viktor Medvedcsuk, Sadiq Khan, Business Research, Kereskedelmi Világszervezet, panellakást átlagosan, magyar kisebbségek, ukrán parlament, svéd integráció, cégek több, csúcstalálkozó megerősítette, kivitelezőnek elegendő, eladóknak jóval, alku mértéke, adott ingatlant, kezdetben meghirdet, egyre gyakoribb, jogi bizonytalanságok, kisebbségekkel szemben, kijevi kormány, peres eljárások, elnökválasztás jövő, politikai vezetés, nemkívánatos televíziókat, másik oldal,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.