Regisztráció  Belépés
koszegimarika: Azok az emberek bántanak folyamatosan másokat, akik ...
látják, hogy sokan annyi csalódás után is tudnak még mosolyogni. Ők érzelmileg már más szinten járnak.
Jobb az ilyen emberek sértései mellett elsétálni, tudva, hogy minden észérv felesleges, és tudva azt is, hogy nélkülünk is épp elég felkelniük és minden nap megküzdeniük saját magukkal.
A megbocsátás, az egyik legnehezebb és legfontosabb lecke, mert e nélkül minden, ami
2018-01-24 07:53:15
dorotea55: Az Őszinteség pecsétje.
Az Őszinteség pecsétje.

Ha lelked tiszta -csak had fecsegjenek az emberek
velük foglalozni teljesen felesleges
a hazugságnak sok verziója van 'az igazságnak csak egy
ezt elferdíteni kiszinezni meg másítani nem.lehet.

Ha igazat mondasz semmire nem kell emlékezned
az őszinte szavak igazgyöngyét megőrzi a lelked
a hamis gyöngyök fénye szé
2018-01-22 21:04:57
bozsanyinemanyi: gondolatok...
közelebb visz a titok nyitjához. Amíg ifjú az ember, így tekint az életre. Aztán valamikor, amikor az ember nagyjából az élete feléhez ér, megváltozik. Kétségek, csalódások, kudarcok, felesleges ismétlődések veszik át a kíváncsiság helyét. Lassan kezdjük felfogni, hogy már több ajtó van zárva előttünk, mint ahányon még benyithatunk. Egyre többet tekintünk hátra, ahelyett, hogy elő
2018-01-22 17:31:28
pikasso: Tényleg kell ennyi fenntarthatatlan stadion?
elkezdene fejlődni és nem csak gáz szerelők.Lehet hogy egy szigorúbb törvényekkel érdekelté lehetne tenni a parlamentieket hogy rosszul jár ha lop csal hazudik mint most ezek.Ha nem felesleges stadionra költenénk a lovét hanem orvosra utakra turizmusra kórházra. A vidéket már régen felkellet volna zárkóztatni,Üzemeket gyárakat kellet volna építeni nem lóhere izzasztót az nem járja
2018-01-21 20:39:55
putnok7882: Mi a célja ezen a fórum színvonalát a pöcegödörbe terelni?
velük, reagálnak rájuk.Ha az üres monitornak dumálnak, csak megunják.
Azt mondjátok, más fórumokon is így őrjöngött. És sikerült tőle
2018-01-21 10:06:23
koszegimarika: Fánk
szerint készíthetünk lyukat a közepébe.
Bő, forró olajban, a közepestől egy kicsit kisebb lángon a fánkok mindkét
2018-01-21 08:16:36
pikasso: Mi zavarja az embereket?
12#Semmi baj putnok 7882 Nem vártam mást és szerintem más se.Nem kell értened ha nem akarod ,de akkor válaszolni is felesleges.Mondjuk azért bíztos voltam benne hogy neked semmi kellemetlen vagy változtatandó nincs az éltedben.A kormány propaganda hatása.
2018-01-20 22:12:13
pacsakute: Gyömbértea és a fogyókúra
testsúly csökkentését.

A gyökérrel ízesítheti ételeit, vagy fogyaszthatja teaként is. Megfelelő étrenddel és elegendő testmozgással párosítva villámgyorsan megszabadulhat a felesleges kilóktól.

Az ehető amfetaminnak is nevezett gyömbértea termogenezist okoz, és csökkenti az éhséget. Az ezt bizonyító kutatást a columbiai egyetemen végezték, eredményei azért f
2018-01-18 23:30:23
lebecolo2: Tényleg kell ennyi fenntarthatatlan stadion?
a kormány váltás nem fogja megoldani , az embereket zavaró tényezőket! mert amíg a kormányoktól várják sokan a saját életük rendbetételét , addig CSALÓDNI fognak!!!!!Vedd kezedbe a sorsodat és élj a lehetőségekkel ! Magad is sokat tehetsz az egészségedért! Például , nem stresszeled magad feleslegesen ,olyandolgok miatt , ami nem a te hatásköröd!!!
2018-01-18 13:47:31
lebecolo2: Mi zavarja az embereket?
a kormány váltás nem fogja megoldani , az embereket zavaró tényezőket! mert amíg a kormányoktól várják sokan a saját életük rendbetételét , addig CSALÓDNI fognak!!!!!Vedd kezedbe a sorsodat és élj a lehetőségekkel ! Magad is sokat tehetsz az egészségedért! Például , nem stresszeled magad feleslegesen ,olyandolgok miatt , ami nem a te hatásköröd!!!
2018-01-18 13:43:54
agica2004: Harmonia.......
üzenete: A bölcsesség a szerelemben azt jelenti, hogy tudjuk, mikor kell hallgatni - akár párkapcsolatban élünk, akár párkeresőben vagyunk.

Ezt mondja neked:
Ne kérkedj feleslegesen a tudásoddal! A bölcs attól lesz az, mert tudja, mi mindent nem tud!
Ha kérdeznek, szíved mélyéről add a választ.
Vonulj vissza, keress egy csöndes helyet, ma próbálj zavarta
2018-01-17 19:39:10
lovaszmarika: Halálunk előtti nagytakarítás
tanácsokat adó életmódkönyveknek. A műfaj legnagyobb sztárja egyértelműen a japán Marie Kondo, aki hihetetlen világsikert ért el azzal, hogy megírta, hogyan dobáljuk ki magunk körül a felesleges tárgyakat. De ugyanehhez a trendhez kapcsolódott az elmúlt években a dán meghittség-elmélet, a hygge importálása is.

Nem nehéz felfedezni a közös logikát ezekben a könyvekben: m
2018-01-17 17:42:33
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Marie Kondo, emberek bántanak, célja ezen, fórum színvonalát, pöcegödörbe terelni, ilyen emberek, egyik legnehezebb, igazságnak csak, őszinte szavak, hamis gyöngyök, titok nyitjához, ember nagyjából, élete feléhez, kíváncsiság helyét, szigorúbb törvényekkel, parlamentieket hogy, lovét hanem, üres monitornak, kicsit kisebb, fánkok mindkét, kormány propaganda, gyökérrel ízesítheti, felesleges kilóktól, ehető amfetaminnak, columbiai egyetemen, bölcs attól,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.