|
|
|
Genova fagyikehely
Hozzávalók:
friss őszibarack
őszibarack sorbet
diófagyi
sztracsatella fagylalt
tejszínhab
ostya
durvára vágott dió
Elkészítés: Tegyünk a kehely aljára kockára vágott friss őszibarackot, majd rakjunk a tetejére 1-1 gombóc őszibarack, dió és sztracsatella jégkrémet. Díszíts |
2016-07-18 21:44:22 |
|
|
|
|
habtejszín
alapanyagok
cukrozatlan kakaópor habtejszín tojás étcsokoládé porcukorfőkategória: fagyi
alkategória: házi fagyi
hasonló kategóriák: sorbet, fagyikehely, fagyitorta, gyümölcsfagyi, karamellfagyi, parfé, vaníliafagyi
egyéb elnevezések
csoki fagyi, étcsokoládés fagylalt, fagylalt étcsoki darabokkal
|
2015-08-13 21:28:20 |
|
|
|
|
Medici Katalinnak hátrahagyva - hazatért Itáliába.
Néhány szem gyümölccsel kész a fagyikehely
Az igazán modern, tejjel és tojással készített fagylaltot egy igazi reneszánsz embernek köszönhetjük. A katona, díszlettervező zseni Bernardo Buontalentinek jutott eszébe, hogy |
2015-05-07 23:48:58 |
|
|
|
|
receptet Medici Katalinnak hátrahagyva - hazatért Itáliába.
Néhány szem gyümölccsel kész a fagyikehely
Az igazán modern, tejjel és tojással készített fagylaltot egy igazi reneszánsz embernek köszönhetjük. A katona, díszlettervező zseni Bernardo Buontalentinek jutott eszébe, ho |
2014-06-11 23:05:32 |
|
|
|
|
|
Fagylaltok,üdítők |
2013-06-20 17:06:44 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Medici Katalinnak, Bernardo Buontalentinek, kehely aljára, igazán modern, igazi reneszánsz, buontalentinek, díszlettervező, sztracsatella, karamellfagyi, gyümölcsfagyi, vegetáriánus, köszönhetjük, vaníliafagyi, étcsokoládés, őszibarackot, fagyikehely, alapanyagok, étcsokoládé, alkategória, gyümölccsel, elnevezések, hátrahagyva, mindmegette, focacciával, főkategória, cukrozatlan, |
|
|
|