Regisztráció  Belépés
mrg1: Nem figyelünk egymásra eléggé
Nem külön-külön kellene figyelni, hanem együtt és naprakészen, akármilyen fáradtak is vagyunk. Kíváncsinak kell lenni minden egyes új gondolatra, új vágyra, nem mondhatjuk azt, hogy jó, ezt most inkább kikerülöm, nem szeretnék vitát, inkább legyen béke. S egyszer csak arra ébredünk egy reggel, hogy valahol útközben elveszítettük a másikat, már tudjuk, mire gondol, merre jár, amikor
2018-07-15 10:12:11
vorosrozsa66: Előre tudható, mégis tragikus...
Előre tudható, mégis tragikus. Mindannyiunknak leáll egyszer a szívünk, az addig hátralévő idő azonban nem kell hogy drámai legyen. Épp ellenkezőleg: a "jó szívû" élet inkább egy komédiához hasonlít. A szív ebben az esetben is megáll, de előtte legalább sok nevetéssel és é
2018-07-13 15:14:54
maroka: 14. évközi hét péntek 03.13
OLVASMÁNY Ozeás próféta könyvéből
Minden teremtmény a mi szolgálatunkra áll, ha Istenhez térünk, és csak neki szolgálunk.
Szamaria végveszélye idején Ozeás így hirdette az igét:
Izrael, térj vissza az Úrhoz, a te Istenedhez, hisz bűnöd miatt buktál el!
Bűnbánó lélekkel térjetek vissza az Úrhoz!
Szavatokat hozzátok elébe, és mondjátok neki: ,,Végy el
2018-07-13 08:42:33
botka_eva: Alkothatunk új szavakat?
Főnév a megfejtés, de olvasgattam újból a fenti feladat kiírást, nem összetett szónak kell lennie a megfejtésnek, hanem értelmes szónak. Tehát szerintem nem rossz az elgondolásom.
2018-07-12 21:18:20
decotext: Mi a megoldás a Facebook-kal kapcsolatos alábbi kérdésre?
"Nem ellenem fordult mindenki, várták a születésesemet, én célpont voltam egész életemben, de ez nem ide tartozik, mert a moderátor folyamatosan vonja le tőlem a pontokat, míg Téged meghagy kedvencének, bármit is írsz."

Nos, ez nem egészen van így! Ha kérdést teszel fel, kapsz pontot.
Sok másért is ka6sz pontot, s ha vásárolsz vagy eljátszod akkor
törlödik (csö
2018-07-12 08:58:29
kirscha: Szép napot mindenkinek!

,,Ha nő vagy, legyél nő. Ne szólj sokat, csak fontosat. Belőled jövő némaság legyen az értő beszéd."Nő az, aki nem fordul ki magából, akiben ot
2018-07-10 09:29:25
katalinkohut: Mi a véleményetek a mammográfiáról?
Köszönöm, kedves Detotext! Megbeszélem majd a lányommal, de bérlakásba nem szívesen mennék. Saját mini lakásban élek, nem fűtök, csak ha nagyon hideg van, leszorítom a rezsit. Általában hetente négyszer főzök, legtöbbször főzeléket. Egész életemben így fillérezgettem. Megpróbálom értelmes dolgokkal magam lefoglalni és várok már tavaly óta, azóta pihenek. Az embereknek soha nem volt
2018-07-08 10:04:23
dittiv9: Mennyi a végeredmény?
Szóval akkor itt folytassuk.
Bizony, minden igaz, amit a hacacáré terjedelméről mondasz. Közel fél éve nem vagy képes megérteni egy egyszerű levezetést.
"Foxi uram, megtennél nekem egy szivességet? Ird be, kérlek, gépeidbe: 8a : 4a =
Mi a végeredmény ? Egyetértesz vele ?"
Valóban megkérdezte Gaspaz, és akkor el is hitte, hogy 2 az eredmény. De akkor még nem tud
2018-07-08 08:56:16
katalin_53: Keresztény történet- A hibákról
A hibákrólLegyetek okosak, ti együgyűek, legyetek értelmesek, ti ostobák! Hallgassatok rám, mert fontos dolgokat mondok, ha felnyitom ajkamat, helyes, amit mondok. Mert szám igazságot szól, ajkam utálja a gonoszt. Számnak minden szava igaz, nincs bennük csalárdság vagy hamisság." (Péld 8, 5-8)
“Aki azzal dicsekszik, hogy tökéletes,az tökéletes bol
2018-07-07 07:09:37
horvathnemagdi: Tallóztam
Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére!

Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében és forgatagában idejében rögzítsem a számomra fontos felismeréseket és tapasztalatokat! Segíts engem a helyes időbeosztásban!

Ajándékozz biztos érzéket a dolgok fontossági sorrendjé
2018-07-06 20:05:40
jupiter21: Az életünk ............
Az életünk pontosan annyira teljes, értelmes és csodálatos, amennyire mi azzá tesszük. És tényleg egészen csodálatossá tehetjük.

Richard Dawkins

Egyeseknek olyan tág és olyan rugalmas képük van Istenről, hogy bárhol keresik, szükségképpen rátalálnak. Olyasmit hallani, hogy "Isten a legnagyobb", vagy "Isten a mi jobbik természetünk", vagy "
2018-07-04 05:49:56
foxworkinspace: Ismét szemünk láttára épül ki egy diktatúra az országban! Te hol állsz: a diktátor mellett, vagy vele szemben?
...És most ISMÉT leközlöm a 40-esemet, hogy az ÉRTELMESEK, LÁSSÁK, MERRE HALAD AZ ORSZÁG!

A NER a minap további, 2 újabb szöget vert be a demokrácia koporsójába!

1.: Júliustól már GYANÚ NÉLKÜL is nyomozhatnak, és bárkit megfigyelhetnek a hatóságok!
Júliustól bárkivel szemben eljárást lehet indítani titokban, aki bűncselekmény gyanúsítottjaként szóba j
2018-07-03 00:47:59
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
OLVASMÁNY Ozeás, Richard Dawkins, MERRE HALAD AZ ORSZÁG, GYANÚ NÉLKÜL, diktátor mellett, addig hátralévő, komédiához hasonlít, szív ebben, fenti feladat, moderátor folyamatosan, értő beszéd, embereknek soha, hacacáré terjedelméről, egyszerű levezetést, napok sokféleségében, számomra fontos, helyes időbeosztásban, dolgok fontossági, életünk pontosan, minap további, demokrácia koporsójába, megfigyelhetnek, mindannyiunknak, tapasztalatokat, mammográfiáról, születésesemet,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.