Belépés
charlotteani: Az aszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája.
partnereket. Egyesek maszturbálnak, de nem igényelnek aktust, sem partnert a kielégüléshez. Mások alig vagy egyáltalán nem tapasztalnak szexuális izgalmat.

Mivel az aszexuális embereknél nem központi téma a szex, általában nem tekintik korrigálandó problémának a szexuális izgalom és/vagy aktus hiányát.

Az aszexualitás fajtái

Aszexuális: az
2018-10-22 02:49:44
velemenyezd: A Nébih kockázati tényezőnek tartja a fekete színű élelmiszereket
gyógyszermolekulákat is.
Az aktív szenet tartalmazó élelmiszerek nagy me
2018-10-20 15:30:17
pacsakute: A vízhajtás doktora: ezüstös hölgymál
állatgyógyászatban. A gyógynövényből készült gyógyszerek megakadályozzák egyes baktériumok elszaporodását, amely az emberre is átterjedhet. Az állatoknál ez a baktérium vetélést okozhat, míg az embereknél lázas állapotokat indukálhat.

A gyógynövényt az alsó végtagokban kialakult vizenyő esetén javasolják. A gyógynövény nagyszerű vitamin- és ásványianyag-forrás, hiszen t
2018-10-18 18:48:41
eposz: Az ödéma mint figyelmeztető jel
ilyen módon jutnak el a sejtekhez. Normál esetben ennek a víznek a 90 százaléka visszajut az erekbe, míg a maradék tíz százalékot a nyirokkeringés szállítja el. Az ödémában szenvedő embereknél azonban ez a víz különféle kóros okokból kifolyólag visszamarad a szövetekben.Az ödéma, illetve az érte felelős folyadékfelgyülemlés mindig tünetet jelent, nem maga
2018-10-16 09:08:49
velemenyezd: Először adtak engedélyt Creutzfeldt-Jakob-kóros beteg úttörő antitestes kezelésére

A meg nem nevezett brit betegnek sporadikus CJD-je van, ami az agysorvadással, szellemi leépüléssel járó, jelenleg gyógyíthatatlan betegség leggyakoribb formája embereknél.
Ez a változat különbözik attól, amely kergemarhakóros, vagyis szivacsos agyvelő-elfajulásos (BSE) állat belsőségeinek evésével kapható el.
A sporadikus CJD akkor lép fel, amikor az emberi szervez
2018-10-10 11:51:31
lovaszmarika: A szódabikarbóna
szódabikarbóna aránya valamivel magasabb volt.

Dr. Raphael Kalani elmondása szerint azt is megfigyelték, hogy az amúgy egészséges, de alacsony szódabikarbóna-szinttel rendelkező idős embereknél is nagyobb az elhalálozási esély. Az is sokatmondó, hogy ha ebből az anyagból kevés van a szervezetünkben, akkor az öregedés során nagyobb az esélye a vesebetegségek, a vesekő ki
2018-10-10 08:47:23
velemenyezd: Nobel-díj - Rákkutatásért ketten kapják az orvosi Nobel-díjat
képes-e megtámadni a rákos sejteket. Első kísérleteit 1994 végén végezte el kollégáival, és látványos eredményeket értek el: egereknél gyógyítani tudták a rákot az antitest segítségével. Embereknél 2010-ben egy jelentős klinikai kísérletben jó eredményeket értek el előrehaladott melanomás - bőrrákos - betegeknél. Több résztvevőnél is eltűntek a rák tünetei.
Hondzso Taszuku, a
2018-10-01 13:02:26
velemenyezd: A Nébih újabb szennyeződött tejet vont ki a forgalomból
fordul elő a termék minden dobozában, a Nébih azonban a maximális biztonság érdekében a teljes tétel visszahívása mellett döntött, ugyanis a szennyeződött tej elfogyasztása érzékenyebb embereknél hidegrázást, hányást, hasmenést is okozhat.
Az áruházláncban az érintett tejterméket már levették az üzletek polcairól - tették hozzá.
A hatóság kéri, hogy a honlapon közzétett
2018-09-28 14:28:27
lambert: Kutyaévekben számolva
egészségére nézve.

Egyre több a túlsúlytól szenvedő kutya

Az életkor és az aktivitás változásával a kutyák tápanyagszükségletei megváltoznak, csakúgy mint az embereknél. Jelenleg az Egyesült Királyságban a kutyák 60 százaléka túlsúlyos, ami 20 százalékkal több, mint 2007-ben, és szorosan követi az emberek körében is gyorsan terjedő elhízást. Sokan nem
2018-09-18 19:02:38
velemenyezd: A kutyák öregedését vizsgálják az ELTE kutatói
eredményeiről a kutatók a Frontiers in Veterinary Science című folyóiratban számoltak be.
A cikkről szóló összegzés szerint bár a kutyák és macskák sokkal hamarabb öregszenek az embereknél, életük az emberéhez hasonlóan életszakaszokra bonható, úgy mint kölyökkor, kamaszkor, felnőttkor, időskor és matuzsálemi kor.
Az ELTE Etológia Tanszékén folyó kutatás megállapításai
2018-09-10 17:22:10
velemenyezd: Nyugat-nílusi lázban halt meg egy férfi Horvátországban, Pélmonostoron
vannak, akiknek gyengébb az immunrendszerük, illetve a krónikus betegségben, magas vérnyomásban, cukorbetegségben, szívritmuszavarban vagy idegrendszeri zavarban szenvedőkre is veszélyes. Embereknél a fertőzöttek 80 százaléka tünetmentesen vészeli át a betegséget, és vélhetőleg életre szóló immunitás alakul ki. Az esetek ötödében a megbetegedés túlnyomórészt enyhe tünetekkel - láz
2018-09-03 16:02:27
maroka: 21. évközi hét péntek 08.31
meg ostobaság, de a meghívottaknak, legyenek bár zsidó- vagy pogány származásúak, Krisztus az Isten ereje és az Isten bölcsessége. Hiszen Isten ,,oktalansága" bölcsebb az embereknél, Isten ,,gyöngesége" pedig erősebb az embereknél.
Ez az Isten igéje. 1Kor 1,17-25

EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Íme, jön a Vőlegény! Menjetek eléje!
2018-08-31 15:04:34
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Raphael Kalani, Hondzso Taszuku, Egyesült Királyságban, Veterinary Science, ELTE Etológia Tanszékén, Hiszen Isten, EVANGÉLIUM Szent Máté, szexuális irányultság, fekete színű, vízhajtás doktora, ödéma mint, orvosi Nobel-díjat, kutyák öregedését, férfi Horvátországban, aszexuális embereknél, szexuális izgalom, aszexualitás fajtái, aktív szenet, gyógynövényből készült, baktérium vetélést, embereknél lázas, alsó végtagokban, gyógynövény nagyszerű, nyirokkeringés szállítja, ödémában szenvedő, érte felelős,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.