Regisztráció  Belépés
velemenyezd: NFL - Megvédheti címét a New England Patriots
összecsapást.
A New England története 10. Super Bowljára készülhet, Bradyvel a nyolcadikra.
A másik ágon a Nemzeti Főcsoportban (NFC) a Philadelphia Eagles és a Minnesota Vikings küzd meg egymással.
Az 52. Super Bowlt február 4-én rendezik.
Főcsoport-döntő:
AFC:New England Patriots-Jacksonville Jaguars 24-20 (3-0, 7-14, 0-3, 14-3)
később:
NFC:Ph
2018-01-22 08:38:24
velemenyezd: Erdő Péter: mindent meg kell tenni azért, hogy az üldözött keresztények hazatérhessenek
kereszténység éppen a Közel-Keletről, ahol született, ahonnan az örömhír elindult az egész világba".
Erdő Péter beszélt arról is, hogy minden bajba jutott embernek segíteni kell, hiszen egymással találkozva magával Jézussal találkozunk, aki azt várja, "hogy olyan szeretettel legyünk mindenki iránt, amilyennel neki tartozunk".
Kitért arra: nagyon szegény az élete annak,
2018-01-22 08:36:48
velemenyezd: Kreml: az összeomlás jellemezi az orosz-amerikai kapcsolatokat
hogy jelenleg nem terveznek Putyin-Trump különcsúcsot. Nem zárta ki azonban, hogy a két elnök az év második felében nemzetközi tanácskozások alkalmából kétoldalú eszmecserét folytasson egymással.
Mint mondta, a titkosszolgálatok közötti kapcsolatok is "nagyon gazdag potenciálról" árulkodnak. Elmondta, hogy a legélesebb helyezetek, például Szíria ügyében a két elnök kapcsolat
2018-01-22 08:30:58
velemenyezd: Magyar labdarúgó-válogatott - Kazahsztán ellen mutatkozik be Leekens
magyar együttes, mely 2014 júniusában 3-0-ra győzött.
A világ legrégebbi nemzeti csapatának számító skót válogatott 32. a FIFA rangsorában. Korábban mindössze nyolcszor küzdött meg egymással a két együttes, s két-két skót győzelem és döntetlen mellett négy magyar siker született. Legutóbb 2004. augusztus 18-án 3-0-ra nyertek a magyarok.
A magyar női válogatott a világbaj
2018-01-22 08:17:15
pikasso: Akkor én most kilépek ?
magad ilyen atrocitásnak.Ha külhonban próbálsz szerencsét ha rendeződnek a soraid jelentkezz a még jó érzésűek várnak!Tényleg ha itt ugyan úgy mint a kormányban nem lenne ellenzék akkor egymással is azon vitáznának hogy bezzeg nyoc éve a mostani szar akkor sem érdekelné és szidnák egymást mint a bokrot.Igazándiból most sem érdekli őket az igazság még a bizonyítékok sem érdekli őke
2018-01-21 22:14:08
kalmanpiroska: Reménység
"Isten elhívott minket egy teljesen új életre, amelyben ismerjük, szeretjük, szolgáljuk Krisztust és engedelmeskedünk neki, testvériséget élvezünk vele és egymással, s a jelen szenvedéseken túlra tekintünk, a dicsőségre, amely egy napon majd láthatóvá válik. Ez az a reménység, amelyre elhívott minket."

- John Stott -
2018-01-21 19:34:29
horvathnemagdi: Tallóztam
amivel a kapcsolatunk a helyére kerül, és ott is marad: a kukában. Nincs kérdés, nincs találgatás, nincs áskálódás, nincs manipuláció. Őszintén kifejezi az érzéseit, és ha nem vagyunk egymással kompatibilisek, akkor a kapcsolatunk le is zárul békében. Részemről mindenképpen békében, ő pedig ha cipelni kívánja a terhét, akkor cipeli tovább egymaga.
Ezért van az, hogy még a nyí
2018-01-20 19:55:44
sztotyi: Mi az oka az ellenzék folytatólagosan elkövetett bukásainak?
Nem képesek megújulni! Olyan dolgokba kötnek bele, ami az ő szájukból kissé viccesen hangzik! Marakodnak a koncon! Emiatt képtelenek egymással a kompromisszumra.
2018-01-20 12:03:38
schuro: A Chihuahua–Los Mochis-vasútvonal
(Réz-kanyon).


A vonalon kétféle járat közlekedik. Az expressz járat az év minden napján elindul: reggel hatkor két vonat indul egymással szembe a két végállomásról, és este 8 és 9 óra között érkeznek meg a másikra.

2018-01-20 09:20:09
charlotteani: 2018. január 12., pénteki Napiszöveg
szádnak csókjaival!
Hiszen kedveskedéseid jobbak a bornál; 2:6NW Bal keze a fejem alatt,jobb keze pedig átölel).
Igen, a keresztény házastársaknak
gyengéden kell bánniuk egymással.
Ha valaki nagyon szereti Istent és
az embertársát, az nem engedi,
hogy bárki vagy bármi kikezdje a
házasságát. Jó néhány házasságban
okozott már feszültség
2018-01-20 00:39:42
bordat: A zene az

A zene az a titkos nyelv, melyen a fák, az állatok és az emberek egykor, a boldog ősidőkben, beszéltek egymással, ez az a nyelv, melyen a költők beszélnek, ezt halljuk egyre jobban, egyre gyakrabban, nemcsak az erdőkben, réteken és tengerparton, hanem akkor is, ha regényt vagy színdarabot veszünk a kezünkbe. Mind
2018-01-19 18:31:34
zgfumag: Hihetetlen, de Orbán meghirdette a saját Willkommenskulturjá
Gergely, Szentesi Zöldi László és Lovas István fapofával hallgatták. Ha ezt egy hónappal ezelőtt egy nem kormánypárti újságírótól hallották volna, akkor mindannyian rávetik magukat, és egymással versenyezve kiáltanak Sorost.

De elérkezett az a pillanat is, amikor Orbán Viktor elmondta a saját Willkommenskulturját. Magabiztosan, arcrándulás nélkül jelentette ki, a magyar
2018-01-19 18:07:49
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
England Patriots, Erdő Péter, Super Bowljára, Nemzeti Főcsoportban, Philadelphia Eagles, Minnesota Vikings, Super Bowlt, England Patriots-Jacksonville Jaguars, John Stott, Szentesi Zöldi László, Lovas István, Orbán Viktor, üldözött keresztények, összeomlás jellemezi, orosz-amerikai kapcsolatokat, ellenzék folytatólagosan, másik ágon, örömhír elindult, egész világba, élete annak, titkosszolgálatok közötti, legélesebb helyezetek, világ legrégebbi, soraid jelentkezz, mostani szar, jelen szenvedéseken,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.