Regisztráció  Belépés
foxworkinspace: Mit tudtok az egészségügy újabb változásáról?
zsarolni...), inkább eloldalgott a munkahelyről!...
Vagyis tehát: vagy rossz ötlet volt a korábbi zsarolás, ezért nem is jött be, vagy pedig nem zsarolta meg a munkaadóját egyáltalán, sohasem, holott azt javasolta 19-esnek, hogy zsarolni pedig szükséges!...

...Értjük...

A 20-as féleszű, természetesen nem érzi a RÖHÖGTETŐ diszkrepanciá
2018-07-15 22:23:45
faciendum: ezotéria
Válaszod sok mindent elárul a személyiségedről.

1.Előre néz
Ha úgy látod, hogy az arc előre néz, akkor azt jelenti, hogy szereted kihívni a sorsot, felrúgni a normákat, és egyáltalán nem a te műfajod a beilleszkedés.

Szereted az új dolgokat, a kihívásokat, a kalandos életet. Olyan munkát kell választanod, ahol nyugodtan ki tudod élni a kreativitásod.
2018-07-15 15:23:44
irmus: Lestyán, mint gyógynövény
belekben.

Képes szervezetünkből (illetve vérünkből) eltávolítani a salak- és méreganyagokat, megtisztítani az emésztőrendszerünket, ezzel együtt felgyorsítja és javítja a táplálék feldolgozását. Egyáltalán nem megalapozatlan tehát elődeink szent meggyőződése, miszerint a lestyán mindennapi fogyasztása megvédi az ember szervezetét a fertőzésektől.

Mindemellett
2018-07-15 10:41:35
kirscha: Szép napot mindenkinek!
Mondja, csak mondja a véleményét. Újra és ő újra csak a saját érzéseit éli át. Neki mindig igaza van, mások véleménye számára nem olyan fontos. Mások igaziból nem érdeklik. Vagy, ha egyáltalán el is hiszi, hogy másoknak is lehetnek problémáik, azokra nincs ideje. Aztán van, hogy belemerül másoknak a bajába. Majd Ő megoldja, segít, tanácsokat osztogat, persze a saját problémáit se
2018-07-15 07:26:18
vorosrozsa66: Senki sem születik készen...
elindulni, soha nem késő szeretni. Mikor arra vágysz, hogy észrevegyenek, megértsenek és szeressenek, tudd, hogy a többiek is erre vágynak.
Miért szeretnek minket a többiek? Amiért egyáltalán szeretni érdemes: magáért a szeretetért.

Tanulj meg szerényen tündökölni,
mert ez az emberi."

Tatiosz
2018-07-13 21:37:55
szensavasutlezaras: Mit tudtok az egészségügy újabb változásáról?
Már annak is örülhetünk, hogy egyáltalán van egészségügy, és ilyen pocsék fizetésért bárki is ellátja az embert.
Eljöhet még az az idő záros határidőn belül, amikor vagy magánorvoshoz mész, vagy elpatkolsz. Ja, és a TB-t természetesen akkor is kell fizetned...!
2018-07-13 15:49:31
vorosrozsa66: A málna
A málna a nyár egyik kedvenc gyümölcse, amelyet egyáltalán nemcsak az íze miatt érdemes enni: egyebek mellett rendkívül gazdag C-vitaminban, magas az antioxidáns-, valamint a kalcium-, kálium-, magnézium- és vastartalma.

A málna fogyasztása segíthet karbantartani a v
2018-07-13 14:08:30
kalmanpiroska: Isten igazi szeretete
"Isten igazi szeretete egyáltalán nem ismeri el a párkapcsolatok általunk ismert formáinak szükségességét. Csak gondolkozz el ezen - ha a világ szerint jársz valakivel, azt azért teszed, hogy hasznot húzz belőle, mindvégig olyan döntéseket fogsz hozni, amik a te javadat szolgálják."

- Joshua Harris -
2018-07-13 10:50:15
lambert: Focimeccs után
dobása van.
- Remek!...És hová teszi közben a pereceket?
- A pereceket? - csuklott fel a vádlott. - Vagy úgy!.. Nos, amikor azt mondom, hogy Pereces, akkor egyáltalán nem a lelátón péksüteményt áruló fickóra gondolok, de nem ám! Hanem Pereces Tónira, a Sirokkó balhátvédjére. Aki a lelátón perecet árul, az nem a Pereces. Azt a manó tudja, hogy hívják!
2018-07-12 20:25:31
feltengely: A demokráciában nem kéne-e megtiltani, hogy valaki a saját kérdésére válaszoljon?
fórumot készíteni, de erre egyenlőre nincs pénz. Nekem is lenne pár ötletem, hogyan lehetne ütőképes, izgalmas fórumot létrehozni.

DE ERRE NI
2018-07-12 14:27:35
horvathnemagdi: Tallóztam
átkerültem fizioterapeutákhoz, masszőrökhöz is elmentem re és más csoda mumusokhoz. Nyeltem a gyógyszereket, úszni jártam, egészségügyi cipőt hordtam. És mi lett az eredménye? Nincs hatása egyáltalán! 15 évig küzdöttem vele! Ha nem használtam volna a biomagnetikus betéteket, valószínűleg már így is maradt volna. Törött, elferdült... De ezek a betétek fenomenálisan működtek. Három
2018-07-11 21:26:19
artforwho: Boldogan éltünk
vagyunk se beszélő, se köszönő viszonyban a fiúval. Úgy néz ki mint egy normális üzletember, aki legalább autókkal üzérkedik, de ez mégis csak telefonokban ereszti, ami, ez a pozíció egyáltalán nem áll jól neki ez az eltolódás is mennyei beavatkozás, a mennyből egy rakat hulladék ereszkedik alá.

Mirella felhívta a pasit, az isten elintézte, hogy én meghalljam, amikor a
2018-07-11 19:55:26
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Majd, Joshua Harris, Hanem Pereces Tónira, ERRE NI, egészségügy újabb, saját kérdésére, korábbi zsarolás, munkaadóját egyáltalán, 20-as féleszű, kalandos életet, táplálék feldolgozását, lestyán mindennapi, ember szervezetét, saját érzéseit, saját problémáit, nyár egyik, málna fogyasztása, párkapcsolatok általunk, világ szerint, lelátón péksüteményt, lelátón perecet, manó tudja, biomagnetikus betéteket, betétek fenomenálisan, normális üzletember, pozíció egyáltalán,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.