Regisztráció  Belépés
aranyoslila: Egy dalt szeretnék írni...

És zeng, dalol szerelmi éneket.

Nekem se fénylett még az üdv világa,
Az én egem felhőkkel volt tele,
Annyit szenvedt e szív . . . csak ég csodája,
Hogy eddig még meg nem szakadt bele;
De tűnőben már átka életemnek,
Egy új világnak látom csillagát,
Szép, tünde fényén új élet sugárzik,
Talán-talán ez boldogságot ád.
2018-05-22 21:58:54
pacsakute: Erekben levő lerakódások ellen :
titokban tartották az eredményeket.

Az igazság az, hogy a gránátalmában lévő csodálatos hatóanyagok akár több millió szívbeteg életét menthetnék meg, csak az ,,érdekek" eddig azt kívánták, hogy az emberek ne szerezzenek tudomást erről. A szív- és keringés betegségek mellett a gránátalma még 100 különböző kór ellen is jó. Természetesen az eldugult vérerek gyóg
2018-05-22 20:30:26
vorosrozsa66: Almaecet
Almaecet

Én az egyszerűség híve vagyok, ezért tetszett meg az almaecet

Az almaecet áldásos hatása eddig sem volt ismeretlen a tudomány számára. A Zsírégetés Harcosai azonban a fogyni vágyók igényeit szem előtt tartva most saját magának is magasra tette a mércét egyedülálló gyógynövényes almaecet-koncentrátumával!
Az almaecet már önmagában is elképesztően
2018-05-22 18:52:16
vorosrozsa66: 4 élelmiszer, amely égeti a hasi zsírt
bír nagy jelentőséggel, mert a hasi zsírt is sokszor hozzák összefüggésbe a szívbetegségekkel és a rákkal. A magnéziumhoz hasonlóan a kalcium is segít abban, hogy jól tudj aludni, főleg ha eddig az izomgörcsök ébresztettek fel. A kettő együttes hatása pedig az izmokban lévő idegszálak ellazulása.

Fogyassz tehát minél több tejterméket, de van más módja is a kalcium bejut
2018-05-22 18:45:42
vorosrozsa66: Ez tör­té­nik a tes­ted­del...
Ez tör­té­nik a tes­ted­del, ha min­den reg­gel zab­ká­sá­val nyi­tod a napotA zab­kása az egyik leg­jobb reg­geli, tele fe­hér­jé­vel és rost­tal. De vajon ho­gyan re­a­gál a tes­ted, és mi tör­té­nik, ha hu­za­mo­sabb ideig min­den nap ez a reg­ge­lid? El­árul­juk.

Egyetlen csésze zabkásában 5 gramm fehérje és 4 gramm rost van. Hogy ez mit jelent? Nem
2018-05-22 16:20:13
horvathzsoka: Sándor Gyula
tavaszt,
Mit rám bízott féltve- hogy dédelgettem azt.
s mind mind mit ezernyi csókkal halmoztam el,
Veszítsem hát megint, cserébe semmivel?

Hagyjam itt mind azt mi eddig éltetett?
Mint édes forrás a csorduló eret?
Trillázó madarak, had hallom hangotok,
Mielött e szent földtől végsőn búcsúzok.
Mert messze délen másként zengnek,
2018-05-22 09:05:28
yaskane: Egy forrás az Alföld közepén...Pálosszentkút
visszatelepedhetett. A királynő megengedte, hogy a kunok megválthassák magukat, és ezzel visszaszerezzék régi szabadságukat. A nép pedig boldogan rendezkedett be ősei földjén, amellyel lélekben eddig is egy volt száműzetése alatt.

Az elpusztult községet nem építették újjá, hanem elszórt tanyákon kezdték meg új életüket. Nagy tisztelettel vették körül őseik templomának
2018-05-21 22:54:13
maroka: Da Vinci-kód - teljes film
halálos sebesülést szerez. Sophie és Langdon a cryptexben talált információ alapján a skóciai Rosslyn nevű templomos kápolnába mennek, ahol meglelik Sophie nagyanyját és öccsét, akikről a lány eddig azt hitte, autóbalesetben meghaltak. (Saunière biztonságosabbnak látta, ha a család két külön helyen él, sőt Sophie és az öccse nem tudnak egymásról.) Langdon, átlátva a cryptexbe
2018-05-21 22:28:01
velemenyezd: Megszűnt a torlódás az autópályákon

Mint írták, az M3-as autópályán Budapest felé a 119-es kilométernél, a mezőszemerei pihenőhely közelében véget ért a műszaki mentés, az eddig lezárt útpályát megnyitották, a forgalmat már nem terelik el. A torlódás lassan teljesen megszűnik. Az érintett szakaszon korábban két jármű ütközött össze.
Az M1-es autópályán Győr térségében, Hegyeshalom felé a 119-es kilométerné
2018-05-21 21:23:18
velemenyezd: Kigyulladt egy autóbusz az M0-son, teljes lezárás

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében az áll: eddig tisztázatlan okból kigyulladt egy autóbusz az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető irányában a 48-as kilométernél, Pécel közelében. A tűzoltás idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az autóutat, ezért az arra közlekedőknek torlódásra kell számítaniuk.
Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavéde
2018-05-21 19:55:22
agica2004: Harmonia.......
hitedet, kreatívvá, jó képzelőerejűvé tesz. Fogékonnyá tesz a művészetek iránt. A kártya örömet jelez, ami nem is múlik el egyhamar.

Szerelmi üzenete: A párkapcsolatban újszerű, eddig ki nem próbált dolgokat vezethetsz be. Ha nem élsz kapcsolatban, akkor új módokat találhatsz arra, hogy sikeresen ismerkedhess a megfelelő személyekkel. Alkotó, üde és vonzó vagy.
2018-05-21 18:36:52
velemenyezd: Török puccskísérlet - Több mint száz embert ítéltek életfogytiglani börtönre ugyanabban a perben
puccskísérlet résztvevőit sújtják, hanem a hálózat feltételezett tagjait és támogatóit is.
Az Anadolu legutóbbi - március eleji - összesítése alapján a 2016. július 15. után indult perekben eddig több mint 586 emberre szabtak ki vagy súlyosbított vagy "hagyományos" életfogytiglani szabadságvesztést.
Ankara a halálbüntetést 2004-ben az európai uniós csatlakozás vágyával t
2018-05-21 16:32:01
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Sándor Gyula, Zsírégetés Harcosai, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, Csámpai Attila, Pest Megyei Katasztrófavéde, dalt szeretnék, hasi zsírt, gránátalmában lévő, eldugult vérerek, egyszerűség híve, almaecet áldásos, tudomány számára, fogyni vágyók, mércét egyedülálló, magnéziumhoz hasonlóan, izomgörcsök ébresztettek, kettő együttes, izmokban lévő, kalcium bejut, egyik leg­jobb, csorduló eret, királynő megengedte, kunok megválthassák, volt száműzetése, elpusztult községet, cryptexben talált,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.