Regisztráció  Belépés
velemenyezd: Vízitúra a felduzzasztott Által-éren
Kör Egyesület szervezésében zajló eseményre több száz indulót várnak. A távot kenuval lehet a legkönnyebben teljesíteni, de sokan házilag készített járművel szállnak vízre.
A túra Dunaalmásnál ér véget, a hajósokat két keréken is lehet követni az Által-ér töltésén kiépített, aszfaltos kerékpárúton. A kerékpárosok idén forrásbejáró túrán vehetnek részt.
A dunaalmási zsili
2017-10-03 07:05:52
velemenyezd: Vízitúra a tati Öreg-tótól a Dunáig

Akinek nincs lehetősége vízre szállni, az is követheti a túra eseményeit, mert Dunaalmásig kerékpárút vezet az Által-ér mellett. A túra a Berta malomtól indul, előtte kajakpólósok tartanak látványos bemutatót, illetve elrajtolnak a saját készítésű, kreatív tutajok.
A zszk.hu honlapon megtalálható az útvonal részletes térképe. A kenuzásra veszélyes helyekről, duzzasztókró
2016-09-27 14:32:53
velemenyezd: Rétvári: köznevelési fejlesztések országszerte költségvetési és uniós forrásokból
Budakeszin, Dunakeszin, Fertődön, Geszten és Izsákon komplett iskola épül.
A helyi igényekhez igazodva új tornaterem létesül 25 településen (Andocs, Báránd, Bogyiszló, Csanádpalota, Dabas, Dunaalmás, Erk, Érd, Gárdony, Görgeteg, Hejőpapi, Jászfelsőszentgyörgy, Kaba, Kistarcsa, Konyár, Nagyberény, Nagyrábé, Nyírbogát, Pázmánd, Sárrétudvari, Szerep, Szomód, Tiszabő, Tiszatarján
2016-07-21 07:11:29
velemenyezd: Öt kilométernyi kerékpárút építésére nyert támogatást Tatabánya
Tatabányán a város hosszában vezetett útvonalak mellett az
2016-07-07 16:02:10
velemenyezd: Ollé Árpádot választották Dunaalmás polgármesterévé
jelentős befektetőt utasították el a képviselők, ő azonban sem polgármesterként, sem képviselőként nem indu
2016-06-26 22:53:24
velemenyezd: Három időközi önkormányzati választást tartanak vasárnap
Munkáspárt színeiben indulnak, nyolcan függetlenként. A vasárnapi időközi választáson a feloszlatott képviselő-testület valamennyi tagja újra elindul.
A Komárom-Esztergom megyei Dunaalmás községben ugyancsak a képviselő-testület önfeloszlatása miatt lesz időközi választás. A polgármesteri posztért hárman indulnak: Ollé Árpád és Domján Viktor függetlenként, Holbik Márton a Mag
2016-06-23 12:02:12
velemenyezd: Krónika 5. rész (azonnali kérdések, napirend után)
Digitális Jólét Programjának megvalósítása, amelyiknek része, hogy a 2018-ra mindenhol elérhető legyen a szélessávú internet - közölte.
Vágó Sebestyén (Jobbik) arról beszélt, hogy Dunaalmáson egy cég egy - a képviselő állítása szerint környezetre káros - gumifeldolgozó üzemet próbált létrehozni.
Kepli Lajos (Jobbik) azt mondta, hogy a vendégéjszakák számának növekedését
2016-03-07 15:35:31
velemenyezd: Feloszlott Dunaalmás képviselő-testülete
a második jelentős befektetőt utasították el a képviselők.
Korábban egy új technológiával működő gumifeldolgozó szeretett volna a falu közigazgatási területére települni, majd a dunaalmási gyógyvíz palackozására vállalkozó társaságot nem támogatta a testület.
Czeglédi Zoltán emlékeztetett arra, hogy település határában fakadó kénes gyógyvizet a római kor óta hasznosított
2016-03-04 09:31:16
velemenyezd: Együttműködik három település az Által-ér menti kerékpárútért
Tatabányán a város hosszában vezetett útvonalak mellett az ipari park üzemeit is bekötötték a hálózatba. A megyeszékhelyről Tata érintésével az Által-ér völgyében a 16 kilométerre fekvő Dunaalmásig épült kerékpárút, részben természetvédelmi területen.
Az Oroszlány-Tatabánya szakasz tervezése egy nagyobb projekt része, amelyben a Magyarország-Szlovákia határon átnyúló együttmű
2016-03-03 14:51:26
velemenyezd: Eladja telepét a KEG Nyrt. adóssága rendezése érdekében
gáz (angol rövidítéssel: LPG) forgalmazása, 2001-ben kezdte meg a palackos PB-gáz forgalmazását, azóta palackos viszonteladói hálózatának lefedettsége országos méretűre növekedett. A dunaalmási székhelyű cég a palackos és tartályos üzletág mellett autógáz-értékesítéssel is foglalkozik.
A KEG által közzétett, nem konszolidált, nem auditált éves beszámoló szerint a vállalat net
2016-02-29 20:51:45
gabfe: Dec.22-én született 72 éve
kultúrpolitikáját. A megvádolt írókat Radnóti Sándor és Pető Iván vette védelmébe.[4]

1998-ban bizonyosodott be, hogy gégerákja van. 2000. július 16-án halt meg, temetése július 22-én volt Dunaalmáson: a ravatalnál Réz Pál, a sírnál Várady Szabolcs búcsúztatta.

Az N&n Galéria Alapítvány rá emlékezve alapította meg 2010-ben a Petri György-díjat, amelyet minden
2015-12-23 14:02:09
nagyuska: x
széleskörűség -- a legzsigerből jővőbbeknek a kettős indentításról szóló alkotásokat érzem.amiről beszél Pomogáts Béla Előszóban írt sorai!
1.Családi versek: Osztály,Apám,Felnőttek,Dunaalmás,Szeretet ünnepe,Dráma,Roham jötte,Edit,Interjú önmagammal,Kétévesen Vikike,Vígyázzatok kicsit rám,Leszbikus pár lakodalma,Anyák napjára,Zuhogó fényben.
2.Természeti versek:
Duná
2015-12-14 22:41:15
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Ollé Árpádot, Feloszlott Dunaalmás, Ollé Árpád, Domján Viktor, Holbik Márton, Digitális Jólét Programjának, Vágó Sebestyén, Kepli Lajos, Czeglédi Zoltán, Radnóti Sándor, Pető Iván, Várady Szabolcs, Galéria Alapítvány, Petri György-díjat, Pomogáts Béla Előszóban, Kétévesen Vikike, felduzzasztott Által-éren, tati Öreg-tótól, távot kenuval, legkönnyebben teljesíteni, túra Dunaalmásnál, kerékpárosok idén, dunaalmási zsili, túra eseményeit, saját készítésű, útvonal részletes,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.