Belépés
eva6: Kellemes délutáni kávézást
2018-10-14 12:35:53
vorosrozsa66: Kellemes délutáni pihenést...
2018-10-12 15:15:53
velemenyezd: Görög-magyar - Rossi a legerősebb összeállításban küldheti pályára csapatát
erősítéssel kezdték a játékosok, majd a telki edzőközpont centerpályáján a taktikai gyakorlásé volt a főszerep. Az ebédet követően az új kerettagokról elkészültek a hivatalos fotók. A délutáni edzésen a rögzített játékhelyzeteket gyakorolták a játékosok, illetve egymás elleni játék is szerepelt a programban.
A két forduló után hárompontos magyar válogatott pénteken az athéni
2018-10-09 21:22:33
velemenyezd: Tizenöt tagállam tovább szigorítaná az Európai Unió klímavédelmi célkitűzéseit

A környezetvédelemért felelős uniós miniszterek kedd délutáni ülésén tizenöt ország is támogatásáról biztosította a még határozottabb fellépést: Belgium, Ciprus, Dánia, az Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Luxemburg, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, valamint Svédország és Szlovénia.
A luxembourgi tanácsülés résztve
2018-10-09 19:11:55
velemenyezd: Katalán válság - Véleménykülönbség miatt a függetlenségi pártok elveszítették parlamenti többségüket
állásfoglalása szerint a parlamenti szavazásokon ezek a voksok érvénytelenek lennének, ezért az ERC visszakozott a korábbi megállapodásból.
Ennek eredményeként a katalán parlament délutáni ülésén több, a függetlenségi pártok által benyújtott javaslat nem ment át, így például az a kezdeményezés, amelyben elmarasztalták volna VI. Fülöp spanyol királyt tavaly október 3-án mondot
2018-10-09 19:02:10
pacsakute: Délutáni kávé és tea
2018-10-08 23:08:01
vorosrozsa66: Kellemes délutáni pihenést!!!
2018-10-08 17:22:12
velemenyezd: Letartóztatták a balassagyarmati férfi gyilkosát
letartóztatást 30 napra rendelték el.
Az eddigi adatok szerint a két férfi évekkel korábban Németországban ismerkedett meg, ahol egy munkahelyen dolgoztak.
A gyanúsított október 2-án a délutáni órákban meglátogatta a sértettet Balassagyarmaton. Közösen több szórakozóhelyet is felkerestek, mindketten ittas állapotba kerültek, és már az utcán kialakult közöttük szóváltás,
2018-10-08 12:31:58
velemenyezd: Lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell készülni ma és holnap Budapesten
belvárosi főútvonalakon kell időszakos forgalomkorlátozásra számítani, és több közösségi járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik.
Lezárják hétfőn kora reggeltől késő délutánig a Kossuth Lajos teret és közvetlen környékét, a téren az M2-es metró sem áll meg.
Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat, ezért akinek a r
2018-10-08 07:03:59
velemenyezd: BKK: delegáció érkezése miatt forgalomkorlátozásokra kell készülni a fővárosban hétfőn és kedden
főútvonalakon kell időszakos forgalomkorlátozásra számítani, és több közösségi közlekedési járat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik.
Lezárják hétfőn kora reggeltől késő délutánig a Kossuth Lajos teret és közvetlen környékét, a téren az M2-es metró sem áll meg.
Rövidebb időszakra korlátozzák a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéki utakat is. Ezért akine
2018-10-06 09:31:31
velemenyezd: Budapest maraton - Lezárásokra kell számítani a fővárosban a hétvégén
fejedelem útján, a Bem rakparton, a Lánchídon, a Clark Ádám téren, a Váralagútban, a Széchenyi téren, a Dombóvári úton és a Budafoki út északi szakaszán nem lehet majd közlekedni, kora délutánig pedig a Szabadság híd, a Fővám tér, a Szent Gellért tér, a Műegyetem rakpart, a Szent Gellért tér és a Szentendrei út kivezető szakasza lesz lezárva.
A BKK érintett járatai módosított
2018-10-06 07:05:17
velemenyezd: Budapest maraton - BKK: jelentős változások lesznek a tömegközelekedésben
fejedelem útján, a Bem rakparton, a Lánchídon, a Clark Ádám téren, a Váralagútban, a Széchenyi téren, a Dombóvári úton és a Budafoki út északi szakaszán nem lehet majd közlekedni, kora délutánig pedig a Szabadság híd, a Fővám tér, a Szent Gellért tér, a Műegyetem rakpart, a Szent Gellért tér és a Szentendrei út kivezető szakasza lesz zárva a gépjárművek elől.
Ezen változások
2018-10-05 10:41:57
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Európai Unió, Egyesült Királyság, Kossuth Lajos, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Clark Ádám, Szent Gellért, legerősebb összeállításban, függetlenségi pártok, balassagyarmati férfi, fővárosban hétfőn, telki edzőközpont, taktikai gyakorlásé, ebédet követően, hivatalos fotók, délutáni edzésen, rögzített játékhelyzeteket, luxembourgi tanácsülés, parlamenti szavazásokon, voksok érvénytelenek, korábbi megállapodásból, katalán parlament, eddigi adatok, munkahelyen dolgoztak, gyanúsított október, délutáni órákban, sértettet Balassagyarmaton,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.