Regisztráció  Belépés
kalmanpiroska: A szokások hatalma
hatást. Feleségem így foglalta össze gondolatait, amikor az egyik gyerekkel küszködött, aki minden ellen lázadozott: "Nem tudom, mit csináljak vele. Ahhoz, hogy elfenekeljem, túl nagy. Milyen dologtól lehetne eltiltani? A tévé és a rádió egyáltalán nem érdekli, csak a zongorázás és a foci, márpedig ez a kettő nagyon is fontos.
2018-04-23 12:01:17
zgfumag: Orbán Viktor fia Gáspár ,színpadról gyógyít, térít és nyelve
Ugyanolyan hülye, mint az apja!Orbán Viktor fia Gáspár ,színpadról gyógyít, térít és nyelveken szól

April 20, 2018 admin Belföld

Hosszú riportot közölt a 24.hu a Felház nevű keresztény mozgalom rendezvényeiről, és beszélt a mozgalom vezetőivel, köztük Orbán Gáspárral, a miniszterelnök fiával is.

A másfél hónapos
2018-04-21 21:39:47
lizawolf: Mit csináljak, ha elhízott a kutyám?
Végre megérkezett a jó idő, többet töltünk a kutyánkkal a szabadban. Ha az emeletes házban tartott kis kedvencünk nehezem mozog, gyorsan kifárad akkor bizony nagy a valószínűsége, hogy elhízott.
A túletetés szinte észrevétlenül történik. Úgy gondoljuk, hogy egy kis plusz nasi, édesség nem árthat meg. Még segítünk is neki, ha nem tud felugrani a fotelba és felemeljük séta közb
2018-04-20 12:29:37
aranyoslila: Virágének...
virág nem volna,
belőled nyújtóznék, halálom nem volna.

Belőled hajlana álmom is, ha lenne,
ilyen hamar biztos hogy vége nem lenne.
Lovam után kötve ugyan mit csináljak,
tőled elszakasztva hogyan is kiáltsak!

Mért nem lehetek fény, nyomodba szegődő,
akár halkuló hang, fényednél megszűnő.
Mert ha szívem volna, csak te szíved volna
2018-04-19 20:37:36
kocskiendre: Mosr akkor bűn, ha QRVA jól érzem magam, miután kiderült: SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, mint a Fidesz-bagázs idiótái?
Szotyi.
Hát igen. Akkor nem kellenek az uniós vezetők sem, nekem ne mondják meg mit csináljak. Még a pénzükért cserébe sem, hiszen nem megvettek.
2018-04-19 14:03:06
aranyoslila: Szép gondolatok...

"Csalódás! Mi a csalódás? Csodálkozás azon, hogy az emberek olyanok amilyenek. Ne csodálkozz semmin. Hitványak az emberek? Szánd őket, ne vesd meg, hiszen senki sem akar hitvány lenni. Tűrd el az embereket, ha gonoszok is, a nyugalmat és békességet pedig önmagadban keresd. Ne légy senkinek se zsarnoka, se szolgája. Légy jó. Ne kapkodj, ne tülekedj, ne torzsa
2018-04-18 21:10:07
ronix: Békés tavaszi estét, jó éjt!
"Nincsen csodálatosabb, mint egy halk szavú tavaszi este. Akik olyanko
2018-04-17 21:25:28
kocskiendre: Mit keres Soros az európai parlamentben?
elindítsak egy vállalkozást, és sok év alatt fejlesztem, majd egy nagy cégbirodalmat hozok létre, ezért természetesen hálás lennék. Évek alatt csinálom a dolgom, majd te jössz és megmondod mit csináljak a cégbirodalmamon belül. mennyit fizessek az embereknek, hány embert vegyek fel, hány embernek, és kinek adakozzak. Ha ezt én nem teszem meg, megharagszol hiszen te adtál nekem pén
2018-04-17 17:17:33
horvathzsoka: Balaskó Jenő
virág nem volna,
belőled nyújtóznék, halálom nem volna.

Belőled hajlana álmom is, ha lenne,
ilyen hamar biztos hogy vége nem lenne.
Lovam után kötve ugyan mit csináljak,
tőled elszakasztva hogyan is kiáltsak!

Mért nem lehetek fény, nyomodba szegődő,
akár halkuló hang, fényednél megszűnő.
Mert ha szívem volna, csak te szíved volna
2018-04-17 07:59:30
kocskiendre: Az, meg mi, hogy miután emberéletet mentettél, NEM TUDHATOD MEG, HOVÁ VITTE A MENTŐ, MERT NEM VAGY ROKONA...!?
Deco.
Különböző embercsoportoknak más a fontos. Párom ápolónő, 2009 ben 8 órában keresett 90 és 110 között. 2010 januárban született a fiam, elment gyesre, gyedre. Egy év után ment volna vissza dolgozni, de akkor elveszik a gyedet, ezért nem érte meg. Most ez nagy segítség sok szülőnek, hogy ha van lehetősége mehet dolgozni, és kapja tovább. Kicsit össsze tudja szedni magát.
2018-04-15 15:18:56
eposz: Vitázó Személyiség
AZ "VITÁZÓ" SZEMÉLYISÉG

(ENTP-A / ENTP-T)

Kövesd a független gondolkodók bizonytalansággal teli útját! Tedd ki gondolataidat veszélyes vitáknak! Beszélj őszintén! Ne attól félj, hogy majd bolondnak tartanak, hanem hogy túlságosan alkalmazkodónak! Ha valamilyen ügyet fontosnak tartasz, állj ki érte minden körülmények között!"

Thomas J. Watson
2018-04-15 12:47:27
minitoys: Barbie: Zenész karrier baba - Mattel


A Barbie: Zenész karrier baba - Mattel leírása:A zenészeket mindenki irigyli, hiszen azt gondolhatnánk, hogy mindig azt csinálják, amit a legjobban szeretnek, azonban sokszor eszünkbe sem jut, hogy egy jól előadott dalt előbb meg alkotni, meg kell írni a szöveg
2018-04-12 16:48:18
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Orbán Viktor, SOKKAL TÖBBEN VAGYUNK, Balaskó Jenő, TUDHATOD MEG, HOVÁ VITTE MENTŐ, MERT NEM VAGY ROKONA, Vitázó Személyiség, Orbán Gáspárral, Thomas, szokások hatalma, európai parlamentben, egyik gyerekkel, rádió egyáltalán, kettő nagyon, mozgalom vezetőivel, miniszterelnök fiával, másfél hónapos, emeletes házban, túletetés szinte, uniós vezetők, pénzükért cserébe, emberek olyanok, halk szavú, nagy cégbirodalmat, cégbirodalmamon belül, független gondolkodók,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.