Belépés
charlotteani: 2018. október 11., csütörtöki Napiszöveg

arról, hogy milyen fontos a szeretet.
A házasságban szükség van gyengéd
vonzalomra (görögül.phi.li.a).
A szerelem (e.rósz) hozzájárul a pár
öröméhez, a családtagok iránti
szeretetre (sztor.gé) pedig különösen
nagy szükség van, amikor már gyerekek
is vannak. De igazából az alapelveken
nyugvó szeretet (a.ga.pé) teszi
sikere
2018-10-13 01:11:02
maroka: Évközi 27. vasárnap 10.07

..........................

Imádság
Mindenható Istenünk! A házasságkötéshez, a házasság egyben tartásához, a családi békesség megőrzéséhez és a családtagok boldogságához az akarat nélkülözhetetlen. Az emberi akarat azonban gyenge, sérülékeny, de te meg tudod, és meg akarod erősít
2018-10-07 22:44:49
maroka: Angyalszó- Boldog házasság, Irányadó válasz, Áldásodat kérve
a hitből merítenek erőt közös életükhöz.

Áldásodat kérve
Mindenható Istenünk! A házasságkötéshez, a házasság egyben tartásához, a családi békesség megőrzéséhez és a családtagok boldogságához az akarat nélkülözhetetlen.
Az emberi akarat gyenge, sérülékeny, de te meg tudod és meg akarod erősíti azt.
Segítsd a házasságra lépőket, hogy emberi akaratukra és s
2018-10-07 22:01:24
kalmanpiroska: Tanács keresztyéneknek
"Van-e valaki..., akit néha levernek azok a testi, családi, hivatalbeli, helyzetbeli, felebarátok és családtagok által támasztott próbák, amelyekkel a menny felé való úton találkoznak? Tekintsetek az együtt érző Megváltóra, Aki az Istennek jobbján ül, és öntsétek ki Előtte szíveteket. Erőtlenségeitek nem lesznek közömbösek számára, mivel Ő is szenvedett, elhordozva a kísértéseket.
2018-10-06 21:42:11
velemenyezd: Ficsak: nagy szükség van az idősek tapasztalatára és bölcsességére
- kezdte újraépíteni a társadalmat. A Nők40 programnak köszönhetően - amely lehetővé teszi a nők 40 éves munkaviszony utáni, nyugdíjkorhatár előtti nyugdíjba vonulását - az idősebb családtagok segíteni tudnak az unokák nevelésében, és aktív részesei lehetnek a háromgenerációs családok újjáépítésének.
Kitért arra is, a születéskor várható élettartam kitolódott, és reméli, ezt
2018-10-02 13:01:40
klarika47: A halál és a gyermek
eltemetjük, meggyászoljuk, és rendszeresen lerójuk előttük tiszteletünket. Régebben a haldokló otthon töltötte utolsó napjait, majd miután elhunyt, a család házában ravatalozták fel, a családtagok mosdatták meg és virrasztottak mellette. Csak ezután történt meg a végső búcsú a temetőben. Így a gyerekek is szemtanúi, sőt, részesei lettek a gyász folyamatának.

Mai világun
2018-09-29 18:48:53
maroka: Kiemelt műsorfolyammal készül a Duna és a Duna World.....
tartozás örömével foglalkoznak, továbbá kiváló sportoló, művész és tudós meglepetés-vendégekkel, élő kapcsolásokkal, egyedülálló programokkal és erre a műsorfolyamra készült különleges, családtagok által együtt előadott produkciókkal jelentkeznek.

- 2007 évben is Fellobbantak a Szent Mihály napi tüzek.
Idén is megtartva a hagyományt, a Szent Mihály napi tűzgyújtás
2018-09-28 16:55:45
kohlinka: H.Kohut Katalin: "Amikor én kicsi voltam"
kifaggattam, mire jó az, azzal adtam elő Németh Lehel Fogj egy sétapálcát számát a nagyszüleimnek. Rácsodálkoztam nagyapa bajszára, nem tudtam akkor még, hogy ilyenek a férfiak, mert a családtagok és osztálytársak között velem egyenrangúak voltak, ezért soha nem vettem észre a fiúkat.
1961-ben egy fehér autó gördült a Thököly utcai családi ház elé, nagyapát
2018-09-26 09:18:25
kohlinka: H.Kohut Katalin: Lányvédelem
örök-barátság, szeretet köti össze őket. Ösztönösen védelmezi a fiútestvér a lányt, megvédi minden helyzetben, akár az édesapa.
Ha lány ilyen egészséges környezetben nő fel, a családtagok közösen megvédik attól a kamaszkori bajtól, ami a lányok többségét éri ilyenkor, gondolok itt a tinik első nemi kapcsolatára, melybe beleviszik a rossz családi hátterű iskolatársak, barátnő
2018-09-26 09:15:45
vorosrozsa66: Születésnapok jelentése
törekszik, együtt érző, nyitott és segítőkész. Fejlett igazságérzettel rendelkezik, ezért gyakran harcol az igazságtalanság ellen és a gyengébbek oldalán. Nagyon fontosak számára a családtagok és a barátok, így elfogultságában sokszor nem veszi észre, ha pont ő hibázott. Gyengéd, érzelemdús partnerre vágyik, akivel mindent megbeszélhet.

7. A hetedikei emberek individua
2018-09-22 17:55:14
velemenyezd: Lengyel miniszter: közvetlen a szmolenszki katasztrófa után kellett volna megvizsgálni az áldozatokat

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) azért marasztalta el Lengyelországot, hogy a helyi hatóságok idén májusban a családtagok tiltakozása ellenére exhumálták a szmolenszki légi katasztrófa két áldozatának holttestét.
A felperesek, Ewa Maria Solska és Malgorzata Ewa Rybicka sikertelenül tiltakoztak volt férjeik holttestének hozzájárulásuk nélküli kihantolása
2018-09-20 16:13:24
velemenyezd: Főorvos: öt kamera működik a Babales programban a Szent János Kórházban
minden tizedik újszülött koraszülöttként jön a világra, sokszor csak 400-500 grammal születnek, és hónapokat töltenek inkubátorban.
A program segítségével ebben az időszakban a családtagok az inkubátor tetejére szerelt sterilizálható kamera segítségével is figyelhetik gyermeküket - tette hozzá.
Jelenleg öt kamera van, de ezekkel - elmondása szerint - ki tudják elégíteni
2018-09-20 11:12:24
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Angyalszó- Boldog, Duna World, Kohut Katalin, Szent János Kórházban, Mindenható Istenünk, Szent Mihály, Németh Lehel Fogj, Emberi Jogok Európai Bírósága, Maria Solska, Malgorzata Ewa Rybicka, idősek tapasztalatára, szmolenszki katasztrófa, házasságban szükség, családtagok iránti, házasság egyben, családi békesség, családtagok boldogságához, akarat nélkülözhetetlen, emberi akarat, hitből merítenek, házasságra lépőket, menny felé, együtt érző, idősebb családtagok, unokák nevelésében, háromgenerációs családok,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.