Regisztráció  Belépés
velemenyezd: Az ukrán külügyminiszter nem zárja ki a beregszászi magyar konzul kiutasítását
konzulátuson készült állítólagos videofelvételről Olena Hitljanszka, az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) sajtószóvivője az Unian ukrán hírügynökség érdeklődésére elmondta: "mi mindig nyíltan beszéltünk ezekről a fenyegető folyamatokról, de az ukrán törvények nem állapítanak meg büntetőjogi felelősséget a kettős állampolgárságért".

A prozak.info kárpátaljai hírportál s
2018-09-19 23:06:55
nagyuska: x
Elnézést kérek a zavarásért! Amikor telefonon beszéltünk, szó volt a Krisztina tanulmányairól. ííéreztem a hangodon, hogy sokallod amit mondtam , az 5 diplomát. avítani szeretnék. Nics Neki csak 4. Az ötödiket most fogja megszerezni.
Itt küldöm a címeket.
Sok puszit küldök Marika
2018-09-15 19:47:08
velemenyezd: Magyar-orosz kulturális együttműködési egyezményt írtak alá Moszkvában
rendezvények, így a novemberben esedékes szentpétervári fesztivál és a Budapesti Tavaszi Fesztivál vonatkozásában, amelynek kiemelt vendége az orosz zene és az orosz balett lesz.
"Ezenkívül beszéltünk régészeti, archeogenetikai, eredetkutatási közös projektekről, ugyanis a magyar őstörténet kötődik Oroszország déli területeihez, de az itt élő nemzetek szempontjából is nagyon
2018-09-09 20:43:06
velemenyezd: Sportlövő-vb - Csonka Zsófia közel volt a bravúrhoz sportpisztolyban
Csonkának a fináléhoz 585 kör kellett volna, mert jóval kevesebb belső tízese volt - ami holtversenynél dönt -, mint vetélytársainak. Csonka Zsófia végül a 19. helyen zárt.
"Zsófival beszéltünk arról tegnap, hogy 300 kör kellene ma, és ő majdnem megcsinálta. Kiemelkedően lőtt, már kezdtük elhinni, hogy meglesz, de sajnos nem sikerült. Természetesen nem a mai napon múlott ez,
2018-09-08 11:01:54
velemenyezd: Velencei filmfesztivál - Guillermo del Toro zsűrielnök kiállt a nemi egyenjogúság mellett
a kvótákról szól, ez most és kifejezetten ebben a diskurzusban arról szól, hogy beszéljünk róla és tegyük közzé. Szerintem ez fontos, mert sok évtizeden át, ha nem évszázadon át nem beszéltünk erről" - fűzte hozzá a rendező.
Del Toro elmondta, hogy jelenleg öt filmen dolgozik producerként, ebből hármat nő rendez, közülük ketten debütáló rendezők.
Alberto Barbera a szerda
2018-08-29 17:33:49
villanas: Nem nagyon....
maradni,nem is rám tartozik a dolog az ő gyereke,megfőzök és annyi.

Szept.ben elutazok én is egy pár napja a nővéremhez Esztergomba,nagyon régen találkoztunk egy jót régen beszéltünk.

Mindenki messze van ,hatan voltunk testvérek de mindenfelé lakunk.Ketten már sajnos nem élnek

Végre az éjszaka esett egy kis eső,jó nagy dörgéssel...de most más hétá
2018-08-28 08:49:29
schuro: Egy könyv a Ferrari történetéről 30 000 dollárért
doboz, és a lábként szolgáló, 60-as évekbeli Ferrari versenyautókról származó kipufogóvégek elképesztően látványossá teszik a különleges tárolót, és akkor magáról a könyvről még nem is beszéltünk, amelyet a vörös bőrkötés mellett egy gyönyörű Ferrari embléma borít. Belül egyébként olyan legendás fotókkal találkozhatunk, amelyeket eddig az olaszok archívumának mélyén rejtegettek, í
2018-08-26 20:03:36
vorosrozsa66: A pusztulás útján
szervereken őrizték.
Gyermekként sokat csavarogtunk, s néha pocsolyában fürödtünk,
jókat szórakoztunk, nevettünk, s tapasztalataink által fejlődtünk.

Mi még személyesen beszéltünk, nem volt szükségünk Messenger-re,
nem használtunk ostoba szmájlikat, hogy a valós érzéseinket elfedje.
Minden tisztán az arcunkra volt írva, amit akkor őszintén éreztünk,|
2018-08-25 13:20:02
kalmanpiroska: Valóban működik
tudom, hogy ez nem tetszik Istennek.
Ekkor átvettem vele a Tízparancsolatot, ahogy különben szoktam, és teljesen megfeledkeztem arról, hogy azelőtt 50 perccel már beszéltem róla. Beszéltünk a kereszt szerepéről, megkérdeztem, akar-e változtatni életstílusán, akar-e bűnvallást tenni, és el akarja-e Jézust fogadni személyes Megváltójának?
- Igen, azt akarom - ismétel
2018-08-24 19:21:05
kalmanpiroska: Egy "Kérdezz-felelek!" játék
meghal?
- Szeretem ezt a kérdést - válaszolta. -Lutheránusként nőttem fel, ezért hiszem, hogy létezik a mennyország és a pokol, de nemrég a reinkarnációval foglalkoztam.
Így aztán beszéltünk egy kicsit a reinkarnációról.
- A Biblia tehát, ami igaz, azt közli velünk, hogy létezik a menny és a pokol - állapítottam meg aztán. - Hova kerülne ön, ha meghalna?
2018-08-23 17:58:19
horvathnemagdi: Tallóztam
vesznek róluk mielőtt elindulnak a saját útjukon.

A gyerekek születése előtt mi ketten voltunk és a kapcsolatunk. Amikor egymásba szerettünk, órákat töltöttünk együtt, hajnalig beszéltünk telefonon majd eldöntöttük, hogy összeházasodunk. Az elején mi ketten voltunk, mi tettük le a család alapjait, majd csak később jöttek a csodálatos gyerekeink. Nagyon boldogak vagyunk,
2018-08-20 08:30:34
bohocka: este
marha nagy fordulat,kiakadtam-vörösbor-minek?miért?-attol talan jobban, h. megint engem tett le, mert D-ka hivta..ez mar sokadszor történt-barmiről is beszéltünk.F. nős ember!!!!akkor minek mondja, h. nem őt vette volna el??minek hiv?hogy tudok okos lenni.?T. rendes és mégis őt bantom.
2018-08-15 10:29:38
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Csonka Zsófia, Olena Hitljanszka, Ukrán Biztonsági Szolgálat, Nics Neki, Budapesti Tavaszi Fesztivál, Alberto Barbera, ukrán külügyminiszter, beregszászi magyar, bravúrhoz sportpisztolyban, nemi egyenjogúság, pusztulás útján, fenyegető folyamatokról, ukrán törvények, kettős állampolgárságért, ötödiket most, novemberben esedékes, orosz zene, orosz balett, magyar őstörténet, kvótákról szól, diskurzusban arról, nővéremhez Esztergomba, éjszaka esett, lábként szolgáló, különleges tárolót, vörös bőrkötés,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.