|
|
|
|
vízzel. Lassú tûzön melegítjük, amíg forrni nem kezd. 5 percig forraljuk lefedve. Ezután elzárjuk a lángot alatta és 24 órát kihûlve áztatjuk
24 órás áztatás után a szûrletet leöntjük. A tiszta, hatóanyagot tartalmazó szûrlethez 1:1 arányban cukrot adunk. 1 deka citromsavat keverünk bele és lassú tûzön felfőzzük. Amikor gyöngyözve forrni kezd, ak |
2011-08-27 15:01:17 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
lángot alatta, citromsavat, hatóanyagot, melegítjük, tartalmazó, gyöngyözve, forraljuk, keverünk, elzárjuk, áztatjuk, arányban, leöntjük, lefedve, áztatás, rlethez, tiszta, alatta, rletet, cukrot, lángot, ezután, percig, forrni, amikor, vízzel, likőr, |
|
|
|