Regisztráció  Belépés
velemenyezd: Szolgáltatók: a januári számlákban már megjelenik az internet áfájának csökkentése

A Telenor, a Vodafone, a Magyar Telekom, a Digi Kft., és a UPC Magyarország Kft. egyaránt azt közölték, hogy érvényesítették díjaikban az áfacsökkentést, és erről a meglévő előfizetőiket a decemberben értesítették. Az áfacsökkentéssel kapcsolatos információk a szolgáltatók weboldalain is elérhetők, ahol a régi és az új árakat is össze lehet hasonlítani.
A Telenor kiemelt
2018-01-17 12:34:21
zgfumag: Orbán Viktor lebukott: közel kétszer annyi migránst telepít
Normális országokban ilyenkor megbukik és lemond a kormány, mert évek óta folyamatosan megtévesztette a választókat, azért, h irdatlan mennyiségű közpénzhez férjen hozzá és lopja el.
Bohócot csinált a saját választóiból is különös tekintettel a nemzeti konzultációnak bedőlő szellemi mozgássérültekre.
Lealázta, az amúgy is lealázásra méltó médiamunkásait, kiváltképp az oly
2018-01-16 20:07:40
suzymama: Helyzetgyakorlatok kezdő öregeknek
JANIKOVSZKY ÉVA ÍRÁSA)

Helyzetgyakorlatok kezdő öregeknek

A kérdés az: hogyan vegyük észre, hogy öregszünk?
Mert azt ne higgyük már, hogy valaki majd szól.
Nem, sajnos, senki sem szól, pedig mindenki látja, észleli - de ránk hagyja a felismerést.
Legföljebb nénizni vagy mamikázni kezd.
És még ezt a finom jelzést sem baráti körünk fiataljait
2018-01-11 14:56:29
aranyoslila: Szép gondolatok...
"Mindig lesz, aki hátba támad, és elhiteti veled, hogy az élet jobb már nem lehet. Mindig lesz, aki eltaszít, aki lök rajtad egyet, akinek bármit teszel megfelelni sosem tudsz majd. Két választásod van. Vagy elhiszed, hogy szar az élet és nem érdemelsz jobbat, vagy kibőgöd magad, és megfogadod, kerül amibe kerül, élni fogsz. Végre kiállsz abból a sorból ami évek ó
2018-01-07 16:11:25
dundulino: Az év első vasárnapja :-)
Hahó, vasánap, sokaknak szabadnap. Nekem nem. Nem egy átlagos heteket élő ember vagyok. A hétvégéim többnyire zsúfoltak, és egyáltalán nem a pihenésről szólnak, mint a mai nap sem. Korán ébredtem vasárnaphoz képest, de fontos is volt, hiszen várt rám még néhány e-mail, amikre válaszolnom kellett. Fontos volt! Majd a Szirnél is kellett ezt azt intéznem. Lassan beindul a nagyüzem :-)
2018-01-07 10:17:07
velemenyezd: Magyar imát is mondtak a római Szent Péter-székesegyházban vízkereszt ünnepén

Ferenc pápa homíliájában azt mondta, hogy a három királyok azért vették észre a gyermek Jézushoz vezető csillagot, mert felemelték tekintetüket az égre.
"Életünkben gyakran megelégszünk azzal, amit magunk előtt találunk (...) a napkeleti bölcsek viszont ráéreztek arra, hogy az igazi élethez magas célkitűzés kell, amelyhez fel kell emelnünk a tekintetünket" - jelentette
2018-01-06 14:42:21
velemenyezd: A GVH 200 millió forintra büntette a Vodafone-t

A versenyhivatal a pénteki közleményében kiemelte, hogy a bírság kevesebb mint a fele annak, amire a Vodafone többszörös visszaesőként számíthatott, mivel a hivatal úgy ítélte meg, hogy a telekommunikációs szolgáltató egyértelmű lépésekkel igazolta kifogásolt magatartásának megváltozását.
A GVH a Vodafone készülékeinek értékesítési ajánlatait népszerűsítő, 2013 októberét
2017-12-22 12:21:51
koszegimarika: Ilyen is van ... sajnos
Harminc nap és ismét díszbe öltözik a szívünk. Addig persze megélünk ezer rohadt helyzetet. Amikor a balck friday napján nem veszel semmit, mert hiába rohadt akciós, de kenyérre is alig akad, nem még babára, beszélőre, a gyereknek. Amikor már a hideg ráz a reklámoktól, mert a gyerek felsikít, igen, ilyet akarok, de te tudod, semmi nem lesz belőle. És frusztrált leszel és ordítani t
2017-11-24 20:36:40
velemenyezd: Az MNB 27,5 millió forintra bírságolta a Budapest Bankot és az Oney Magyarországot

A jegybank fogyasztóvédelmi vizsgálatai során a Budapest Banknál a 2015. június 16. és 2016. október 21. közötti, az Oney-nál a 2016. május 1-től 2017. július 28-ig tartó időszak reklámjait tekintette át.
A vizsgálatok megállapították, hogy a Budapest Bank és az Oney az általa - a Budapest Bank esetében nagyobb kereskedelmi áruház közvetítése útján - értékesített hitelk
2017-11-21 10:12:06
velemenyezd: Fekete péntek - Kereskedelmi szövetség: kimutatható a novemberi akció hatása a hazai e-kereskedelem forgalmában

A fekete péntek (black friday) csaknem ötven éve a hálaadást követő péntek- az idén november 24-e - elnevezése az Amerikai Egyesült Államokban; ez a nap hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete, amikor rendkívüli kedvezményekkel várják a vásárlókat a kereskedők.
Magyarországon az internetes kereskedelemben nagyobb a fekete péntek súlya - jelezte Vámos György
2017-11-17 07:04:43
velemenyezd: Jogsértő reklám miatt a GVH megbírságolta az Extreme Digitalt

A hivatal közleménye szerint az Extreme Digital 2015. november 20-ára (Black Friday) hirdetett kommunikációs kampányában azt ígérte a fogyasztóknak a "Több száz termék vár rád csak egy napon át akár 70 százalék kedvezménnyel!" szlogennel, hogy az akcióban nagymértékű kedvezménnyel érhetők el termékei.
A különböző felületeken megjelent reklámok értékelésekor a GVH figyelt
2017-11-16 13:50:45
minitoys: Quartett és akciós játék, Star Wars Lázadók, 2:1-ben


A Quartett és akciós játék, Star Wars Lázadók, 2:1-ben leírása:Quartett és akciós játék, Star Wars Lázadók. A jó Luke Skywalker és a rossz Darth Vader és más szereplők is kártyákon találhatók, így jutunk velük egy másik univerzumba.
2017-11-11 16:35:19
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Orbán Viktor, Szent Péter-székesegyházban, Budapest Bankot, Oney Magyarországot, Extreme Digitalt, Star Wars Lázadók, Magyar Telekom, Digi Kft, Magyarország Kft, JANIKOVSZKY ÉVA ÍRÁSA, Budapest Banknál, Budapest Bank, Amerikai Egyesült Államokban, Vámos György, Extreme Digital, Black Friday, Luke Skywalker, Darth Vader, januári számlákban, internet áfájának, római Szent, novemberi akció, hazai e-kereskedelem, meglévő előfizetőiket, decemberben értesítették, áfacsökkentéssel kapcsolatos,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.