Regisztráció  Belépés
menusgabor: Rettenetes jóslat: 140 millió migráns zúdulhat Európára
lenne a migrációs szándék mérséklésében. Úgy látja, hogy az egyik kulcs az elektromos áram erőteljesebb használata lehet, hiszen ez egy környezetkímélő megoldás. Jelenleg a szubszaharai Afrikában csupán 43 százalékos a villamos energiával ellátott háztartások aránya.

Továbbá egy olyan megújuló energiaforrásról van szó, amely könnyedén előállítható a megfelelő technológi
2018-08-15 15:00:51
lambert: A farkasokkal együtt kell üvölteni
formájában.Mi lenne, ha a V4-ek összefogva, nemzetközi diplomáciai, titkosszolgálati, negyedik generációs, hibridháborús, dezinformációs és katonai eszközökkel kicsinálnák a franciákat Afrikában? Mi lenne, ha a V4-ek rámutatnak a világ legnagyobb szélhámosságára, Afrika pénzügyi kifosztására? Miért is ne tennék? Annyi kárt és szenvedést okoztak és okoznak a franc
2018-08-14 22:22:01
schuro: Afrika 10 leglátogatottabb városa
városa.


Lagos Nigéria legnagyobb városa és konurbációja, illetve Afrikában Kairó után a legnagyobb. Korábban Nigéria fővárosa (a mai főváros Abuja) és ma is az ország gazdasági-kereskedelmi központja.

2018-08-13 21:45:25
foxworkinspace: Miért nem megy keletebbre az ipar?
Svájcban, és Svédországban van! (No, meg Izraelben...)
Mesterlövészpuska-gyártással, még egyetlen ország sem verekedte be magát a nemzetközi fegyverkereskedelem "küzdőterébe"!... (Fekete Afrikában, nem mesterlövészpuskákkal hadonásznak a gyerek-katonák, hanem AK-47-esekkel, vagy annak kínai klónjaival...)
Még Csehországnak is sokkal komolyabb fegyvergyártási potenciálja
2018-08-12 21:38:34
lambert: Elnézést kérek azért, mert fehér vagyok…
hogy el nem követett bűnökért kérjenek elnézést őslakosok leszármazottjaitól a puszta mibenlétük okán. Kivéve azokat, akik manapság süketnémát játszva sunnyognak és szót sem ejtenek a Dél-Afrikában egyre kiteljesedő, tomboló fordított és gyilkos apartheid láttán. A ,,demokraták" mindezek ellenében nem emelnek szót, sőt, támogatják az efféle őrületeket, a fajüldözés új e
2018-08-12 20:16:37
foxworkinspace: Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
ÓZONPUSZTÍTÓ FREON-GÁZOKAT a Föld légkörébe! (Ez, az 1980-as évek óta közismert...)
4. NEM a Föld vulkánjai pusztítanak ki, évente MÁSFÉL-MAGYARORSZÁGNYI ŐSERDŐT, Amazóniában, Közép-Afrikában, és Borneo-n! (Ez, 30 éve folymatosan létező, és egyre riasztóbb valóság...)
5. Egyélltalán, csak egy idióta hangozatja rendületlenül, hogy a Föld vulkánjai okoznák a klímaváltozást
2018-08-11 20:09:27
maroka: Ferences kezdeményezés a vízhez jutásért
2018. augusztus 10. péntek
Amnak érdekében, hogy az ivóvíz könnyebben hozzáférhető legyen Afrikában, a Ferences Világi Rend (OFS) a lehető legközvetlenebb módon próbál segíteni egy gyűjtéssel: három ország - Malawi, Uganda és Zimbabwe - egy-egy településén terveznek kutakat és hozzájuk kapcsolódó berendezéseket telepíteni.
A nyugati világban, így Magyarország
2018-08-11 14:14:24
schuro: A Murszi tányérajkú nők
Bár nem csúcstartó Afrikában, de mindenképpen éllovas a területén élő etnikumok számát tekintve Etiópia országa, melynek nagyjából 80 millió lakosából 60 millió a négy legjelentősebb etnikum (Oromo, Amhara, Tigray és a Szomáli) valamelyikéhez, míg a maradék 20 millió etiópiai nagyjából 90 különböző etnikum tagja.

2018-08-11 07:49:34
foxworkinspace: Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
afrikai tavak és az Amazonas
http://greenfo.hu/hirek/2005/11/12/kiszaradoban-az-afrikai-tavak-es-
2018-08-11 03:11:01
velemenyezd: Huszonöt alkotás versenyez a 9. Bujtor István Filmfesztiválon
filmek, mint A Pogány Madonna, a Csak semmi pánik és Az elvarázsolt dollár mellett A Pendragon legenda című magyar történelmi krimit, valamint a Bujtor István által rendezett A három testőr Afrikában című 1996-os filmvígjátékot is vetítik a seregszemlén.
A 9. Bujtor István Filmfesztivált Bakos-Kiss Gábor, a Nemzeti Színház művészének előadása nyitja meg. A szervezők a fesztiv
2018-08-08 12:19:40
velemenyezd: Eltemették Moszkvában a Közép-Afrikában meggyilkolt orosz újságírókat

Orhan Dzsemal haditudósítót, Alekszandr Rasztorgujev rendezőt és Kirill Radcsenko operatőrt a múlt hét elején ölték meg a rendkívül rossz közbiztonságáról hírhedt közép-afrikai országban, helyi, hivatalosan meg nem erősített források szerint a Szeleka muszlim fegyveres szervezet tagjai.
Mihail Hodorkovszkij orosz emigráns politikus, üzletember közölte, hogy a három újsá
2018-08-07 23:09:29
velemenyezd: Csökkentené a civil szervezetek támogatását a cseh pénzügyminiszter
támogatásból. Hokovsky felhívta a figyelmet arra, hogy többféle NGO létezik, mind tevékenységük célját, mind nagyságukat tekintve.
"Léteznek nagy nemzetközi NGO-k, amelyek például Afrikában tevékenykednek, beavatkoznak a politikába, és nem mindig az Európai Unió érdekei szerint. Olyan NGO-k is vannak, amelyek kimondottan politikaiak, és politikai érdekeket képviselnek. Ezekre
2018-08-06 18:01:39
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
ENNYIRE TRÓPUSI, Bujtor István Filmfesztiválon, Eltemették Moszkvában, Lagos Nigéria, Afrikában Kairó, Korábban Nigéria, Fekete Afrikában, ÓZONPUSZTÍTÓ FREON-GÁZOKAT, MÁSFÉL-MAGYARORSZÁGNYI ŐSERDŐT, Ferences Világi Rend, Pogány Madonna, Bujtor István, Bujtor István Filmfesztivált Bakos-Kiss Gábor, Nemzeti Színház, Orhan Dzsemal, Alekszandr Rasztorgujev, Kirill Radcsenko, Mihail Hodorkovszkij, Európai Unió, Olyan NGO-k, farkasokkal együtt, vízhez jutásért, civil szervezetek, cseh pénzügyminiszter, migrációs szándék, egyik kulcs,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.