Regisztráció  Belépés
lambert: Pilhál György: Ünnepi fohász
napon ajánlotta fel országát Máriának.

Mária napját még maga István tette kiemelkedő ünneppé. Egész országlása során fontosnak tartotta a Nagyboldogasszony-megemlékezéseket, minden évben erre a napra hívta össze a királyi tanácsot Székesfehérváron, ekkor volt a törvénykezés is.

A hagyomány a következő századokban sem veszített erejéből, éppen ellenkezőleg. Az
2018-08-15 21:51:44
lambert: NagyBoldogasszony ünnepe Új Kenyér havának 15. napja
beteljesedése, hiszen befejeződött az aratás, biztonságban van a nemzet egész évi kenyere. Nagy Boldogasszonyunk a Nő, a Termékenység, a Megértés, a Puhaság, az asszonyi Szeretet és Kedvesség, ez évben is beteljesítette az élet továbbvitelének feltételeit.

Most van a nőiességének teljességében. Nem véletlen, hogy a gyermekágyat fekvő nő ágyát is Boldogasszony ágyának ne
2018-08-15 21:28:41
lambert: Abnormálisan forró öt év jöhet
hőhullám is sújtja majd a bolygót.Egy új tanulmány szerint az elkövetkező öt évben többször is tapasztalhatunk majd abnormálisan magas hőmérsékleti értékeket - számol be az IFLScience. Sőt, elképzelhető, hogy az extrém hőhullámok még öt év után is jelentkezni fognak, a f
2018-08-15 19:47:38
lambert: Botond Bálint:A GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG
egyetemeken zajló képzések kivezetése. Semmit sem támogatnék a Fidesz-KDNP-kormány tervei közül jobban, mint ezt. A ,,tudományos liberalizmus" ugyanis az elmúlt harminc-ötven évben teljes mértékben eluralta a társadalomtudományokat. Sőt, olyan erővel kezdett beszivárogni természettudományos területekre is, amire ilyen áltudományok tekintetében a nácik egykori néme
2018-08-14 22:29:47
schuro: Minden évben újraépítik a bambuszhidat Kambodzsában
folyón keresztül.


A lenyűgöző, 1 kilométer hosszú hidat a helyiek minden évben szétszerelik, hogy biztos helyen tárolják az összes bambuszrudat, mielőtt az árvizek és a heves esőzések miatt megrongálódna.

2018-08-14 21:41:07
lambert: Könyvajánló: Tóth Zsuzsanna- A mi autizmusunk
https://autizmus6.webnode.hu/

Az írónő így ír róla:

"Kedves Látogató!

Az autizmus mindenkinek más arcát mutatja. Az elmúlt 26 évben fiam autizmusa megtanította nekünk, hogy mik a fontos dolgok az életben és melyek azok a történések, amelyek miatt nem érdemes aggódnunk. Megtanultuk, hogy mi az ŐSZI
2018-08-14 21:24:12
foxworkinspace: Van-e valaki köztetek, aki megtapasztalt már ENNYIRE TRÓPUSI augusztust, eddigi életében...?
is, hiszen voltak olyan korszakok is, amikor sem az északi, sem a déli sark nem volt eljegesedve.)

A ROSSZ HÍR azonban az, hogy a Föld globális klíma-viszonyaiban az utóbbi 30-50 évben EGYRE GYORSULÓ MÓDON LÁTSZIK MEGNYILVÁNULNI EGY TREND, nevezetesen: A BOLYGÓ KLÍMA-VISZONYAINAK ROMLÁSA!
Ez pedig, a klímakutatók egyre egyöntetűbb véleménye szerint: AZ EMBER GLOBÁL
2018-08-14 21:23:13
kirscha: Érdekesség
tengeri szellővel. A kutatások szerint, amit végez az "ENEA", 2001-ben a napsugárzásban Pozzallo a második olasz város volt ahol a legtöbbet süt a nap nagyobb intenzitással, és a legtöbb nap az évben, előtte csak egy település volt: Pachino.. Pozzallo Látnivalói:. -Mar Mediterraneo, -Porto, -Spiaggia, -Torre Cabrera, -Palazzo Comunale, Villa Comunale, -Palazzo Pandolfi.
2018-08-14 20:16:38
dundulino: augusztus....
képlékeny nálunk :( Viszont hatalmas ajándékot kapok a szülinapomra. Jön az én drága országos testvérbarátnőm <3 Annyira várom, hogy már nem bánnám, ha már holnap jönne és itt maradna egész évben <3 mindennél jobban szeretem, és egy öleléséért bármit megtennék!
Csodás keddet kívánok mindenkinek! Fantasztikus energiák vannak ma a levegőben, érdemes kihasználni! Puszi
2018-08-14 09:21:47
lambert: Tiszteled-e már a prófétát? - kérdezték a megerőszakolt
veszélyeiről" - emlékezett vissza a holland politikusnő egy pár nappal ezelőtt a közösségi oldalára feltöltött videóban.

A felvételeken jól látszik, hogy az elmúlt másfél évben mennyit változott Willie Dille. A tavaly még rubensi alkatú szőke asszony mostanra több tíz kilót fogyott, láthatóan megtört, korábbi magabiztosságának nyoma sem maradt.

2018-08-12 20:55:13
maroka: 25 Km -es myilt vízi távúszás képekben E.B. 2018 évben
Nők és Férfiak álltak rajthoz, teljesíteni a 25 Km távot.
Képeket az M4 sport TV élőadásáról készítettem
Szakadó esőben zajlott a verseny
.......
Rasovszky Kristóf
.......
2018-08-12 14:38:55
velemenyezd: Csíksomlyói passió - Szombaton mutatják be a nagyszabású produkciót a csíksomlyói hegynyeregben
helyszínek között van Esztergom, Gyula, Kisvárda, Komárom, Szatm
2018-08-12 13:02:29
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Pilhál György, Botond Bálint, GENDER TUDOMÁNYTALAN BARBÁRSÁG, Tóth Zsuzsanna-, ENNYIRE TRÓPUSI, Nagy Boldogasszonyunk, Kedves Látogató, ROSSZ HÍR, EGYRE GYORSULÓ MÓDON LÁTSZIK MEGNYILVÁNULNI EGY TREND, BOLYGÓ KLÍMA-VISZONYAINAK ROMLÁSA, EMBER GLOBÁL, Pozzallo Látnivalói, Villa Comunale, Willie Dille, Rasovszky Kristóf, bambuszhidat Kambodzsában, nagyszabású produkciót, csíksomlyói hegynyeregben, napra hívta, királyi tanácsot, következő századokban, nemzet egész, asszonyi Szeretet, élet továbbvitelének, nőiességének teljességében, gyermekágyat fekvő,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.