Belépés
velemenyezd: Nyitrai Zsolt: megkezdődhet az intermodális csomópont tervezése Egerben
politikus kitért arra is, hogy a beruházásnak része lesz a helyi taxiközlekedés rendszerbe illesztése, a csomópont kerékpáros megközelíthetőségének kialakítása, valamint egy parkolóház építésével jelentős parkolóhely-bővítés is.
Habis László (Fidesz-KDNP) polgármester a tájékoztatón arról beszélt: az említett projekt meghatározó része lesz a Modern Városok Program egri beruhá
2018-10-04 23:45:14
velemenyezd: Letették Budapest első Makovecz-templomának alapkövét
világhírű építész szívéhez, jól illeszkedett életművéhez, méltó volt magyarság iránti elkötelezettségéhez és szellemiségéhez. Hozzátette: történelmi adósságot törlesztenek a templom építésével, hiszen nincs a fővárosban Makovecz Imre által tervezett templom.
Mint mondta, az építkezés megkezdése megmutatja, hogy a pesterzsébeti reformátusok alkotó tenni akarással őrzik hitüke
2018-09-23 17:42:58
velemenyezd: Három beruházás továbbra is jelentős torlódásokat okoz Szigetszentmiklós és Csepel térségében
Hivatalának beruházásában. Ezek a munkálatok október közepéig tartanak.
Az M0-s autóút felújítása a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. lebonyolításában és beruházásában terelések kiépítésével július 14-én indult el két szakaszon. A teljes projekt több ütemben 2020 tavaszáig tart.
Ezek mellett a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában május 2-án indult el a Csepel-Sz
2018-08-31 12:47:39
kirscha: Szép napot mindenkinek!
zöldfelülete, helyi és országos védettséget is élvez.

Augusztus 11-től, szombattól a nagyközönség előtt is megnyílik az Északi-tó körüli terület. A fa bürühidak felújításával és újak építésével teljesen körüljárhatóvá vált az Északi-tó. Az 500 m² alapterületű stégről remek kilátás nyílik a tó élővilágára is. Az eddig elvégzett munkákról dr. Cser-Palkovics András po
2018-08-11 09:25:50
velemenyezd: Felújítják a bükfürdői gyógyfürdőt
vízesés hullik alá, a látvány esténként fényjátékkal egészül ki. A belső tér még nyitottabbá és világosabbá vált, a vendégek kiszolgálását négy új pénztár segíti.
Az új főbejárat építésével párhuzamosan a gyógyfürdő új arculatot és nevet is kapott: az eddigi Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum elnevezést a jövőben a Bükfürdő Themal & Spa név váltja fel - közölték.
Közlemén
2018-08-01 07:04:52
velemenyezd: Horvátország aláírta a Peljesac-híd megépítéséről szóló dokumentumokat egy kínai céggel
támogatta a kivitelezést, erről tavaly júniusban döntött az Európai Bizottság. A projekt kivitelezésére 36 hónap áll rendelkezésre.
Bosznia-Hercegovina szerint viszont a hír felépítésével ellehetetlenítenék az egyetlen tengerparti boszniai város, Neum idegenforgalmát.
Adil Osmanovic civil ügyekért felelős boszniai miniszter hétfőn "még egyszer" felszólította Andrej Plenk
2018-07-30 18:49:48
minitoys: A Mars Terraformálása: Következő állomás: Vénusz kiegészítő
hogy megvesse a lábát a felszínén! A maró felhők között, távol a felszín égető forróságától az emberek megkezdték a gyarmatosítást és a terraformálást. A cégbirodalmad lebegő városok építésével, az üvegházhatás csökkentésével, a pokoli napsugarak leárnyékolásával, a bolygó életrekeltésével most komoly hírnevet szerezhet! Csak a legkiválóbbak képesek két ilyen horderejű feladatot e
2018-07-22 09:59:34
velemenyezd: Krónika - 1. rész (napirend előtt: nemzeti érdekek, egészségügy, forint)
külföldre. Ennyire hiteles a Jobbik politikája - állapította meg az államtitkár, aki szerint a kormány a béremelésekkel, valamint a kórházak, rendelők és mentőállomások felújításával és építésével igyekszik európai szintű munkakörülményeket biztosítani.
Párbeszéd: mikor emelkedik az alapkamat?

Mellár Tamás (Párbeszéd) a forint árfolyamcsökkenéséről szólt. Megfonto
2018-07-02 21:04:10
schuro: Hihetetlen kalózhajó makett
Jason Stieva tetováló művész szabadidejében készített hihetetlen alkotása. A művész több mint 15 hónapot töltött szabadidejében a kalózhajó építésével amely jelenleg egy magángyűjtő otthonát díszíti. A kísérteties kalózhajó 2,44 m magas, 2,29 m hosszú és 0,76 m széles.

2018-06-22 21:46:35
velemenyezd: Csonka Endrét választották az MLBKT új elnökének
tagsággal rendelkezik, tagjai között számos gyártó, termelő vállalat logisztikai és beszerzési s
2018-06-21 17:18:54
velemenyezd: Szijjártó: diverzifikálni kell a gázbeszerzési útvonalakat
vezetékszálát - a Gazprom szerint 2019 végére megépítik a Bulgáriáig, a bolgároknak pedig egy belső hálózatfejlesztést kell elvégezniük több mint 400 kilométernyi új vezeték és kompresszorok építésével. Ez a folyamat 2022-re ér véget, és a szerb fél is addigra fejleszti ki a saját hálózatát. "Így a bolgár és a szerb belső hálózatfejlesztés és a magyar infrastruktúra fejlesztése le
2018-06-13 14:41:54
kohlinka: Románia a világ-Magyarország berendezője állandóan
Szabó Erzsébetjének együtt a Hunnia börtönnel.

István szívét kioltotta Német hidegkék szemű Németország emelésével bátyám áldozásával hajtották végre német Uniós központ építésével a vasfüggöny előtt még, hiszen ezért volt a II-es Világháború, hogy megöljék az árjákat a miskolci vas kommunista néppel, amelyik nekiment az oroszban lévő semmiről sem tudó vaskommunista ko
2018-04-19 12:23:40
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Nyitrai Zsolt, Letették Budapest, Mars Terraformálása, Csonka Endrét, Habis László, Modern Városok Program, Makovecz Imre, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, Magyar Közút Nonprofit Zrt, Cser-Palkovics András, Bükfürdő Gyógy-, Bükfürdő Themal, Európai Bizottság, Adil Osmanovic, Andrej Plenk, Mellár Tamás, Jason Stieva, Szabó Erzsébetjének, II-es Világháború, intermodális csomópont, bükfürdői gyógyfürdőt, kínai céggel, gázbeszerzési útvonalakat, beruházásnak része, helyi taxiközlekedés, csomópont kerékpáros,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.