Regisztráció  Belépés
velemenyezd: Paksi bővítés - Az OAH észrevételeit figyelembe véve nyújtják be az engedélykérelmet

A cég korábban beszámolt arról, hogy a felvonulási terület építésével indulnak a Paks II. beruházás fizikai munkálatai. Ennek érdekében az orosz fővállalkozó megkezdte az új atomerőművi blokkok létesítéséhez szükséges felvonulási épületek terveinek elkészítését.
Mivel a hazai jogszabályok szerint ezek kivitelezése is építési engedélyhez kötött, a fővállalkozó által elké
2017-12-21 16:12:42
velemenyezd: Csaknem félmilliárd forintból újulnak meg Mezőtúr zöldterületei
kerékpárutat is felújítják - sorolta a település vezetője. Száz kerékpártárolót és száztíz köztéri bútort helyeznek ki, valamint kiépítik a közvilágítást.
A Petőfi tér díszburkolat építésével újul meg és egyebek mellett felújítják az ott lévő két díszkutat. Hasonlóan "kap új külsőt" a Szabadság tér.
A polgármester elmondta: korszerűsítik a vadászházat, ahol büfé-kávézót,
2017-12-19 07:05:10
velemenyezd: Krónika 13. rész (Magyarország területrendezési terve)
vezérszónoki felszólalást úgy folytatta: olyan szinten épült már be a Balaton környezete, hogy az tovább már nem folytatható. Szerinte a siófoki aranypartot is tönkretennék egy kikötő építésével az oda már felhúzott társasüdülők kiszolgálására, amit elfogadhatatlannak ítélt.
A kempingek esetleges felparcellázásával kapcsolatban is aggodalmát fejezte ki, és kifogásolta, hogy
2017-12-12 15:21:11
velemenyezd: Paksi bővítés - A háttér-infrastruktúra építésével kezdődik a projekt jövőre

Aszódi Attila a Tolna Megyei Mérnöki Kamara fórumán hozzátette: az infrastruktúra létesítése ezután egy 64 hektáros területen folytatódik, a két új reaktorblokkot a meglévőktől északra, egy 156 hektáros részen építik fel.
Az előkészületekről azt is elmondta: az orosz fővállalkozó jelenleg értékeli a turbinaszigetekre kiírt pályázatot. A turbinákra a GE Hungary Kft. és a
2017-12-01 17:33:08
velemenyezd: Másodszor bocsátottak fel űrhajót az orosz Vosztocsnij űrközpontból
bocsátották fel Vosztocsnijról, emiatt Dmitrij Rogozin űrhajózásért felelős miniszterelnök-helyettes és Igor Komarov, a Roszkoszmosz vezérigazgatója is megrovást kapott. Az űrrepülőtér építésével kapcsolatban többtucatnyi vizsgálat és néhány büntetőeljárás indult sikkasztás, hűtlen kezelés és csalás címén.
A még mindig épülő űrközpont kapacitásainak kereskedelmi értékesítése
2017-11-28 09:41:53
lambert: SOS!!! Pilisszántó - A KERESZTES KŐ VÉDELMÉBEN
nappal nyitva áll, az jön be, aki úgy érzi meghívást kapott Boldogasszonyunktól. Menedékhely! Nem áll az ajtóban senki, aki szortírozza a látogatókat. Miért baj ez? Annak idején a kápolna építésével, költségeinek előteremtésével többek között ,,teszteltük" az embereket. Kell-e Boldogasszony, vagy sem? Előteremtjük-e a hozzávalót vagy sem? Kellet!

Javaslom az Önkorm
2017-11-23 21:42:06
velemenyezd: Bővül a látogatható Gaudí-épületek listája Barcelonában

A Barcelona belvárosában található ingatlan építésével Manuel Vicens bróker bízta meg a még pályája elején álló Gaudít 1883-ban. A család nyári rezidenciájának szánt négyszintes, keleties motívumokkal gazdagon díszített ház két évvel később készült el.
Az épület 1899-ben gazdát cserélt, a Jover-család tulajdonába került, amely 1925-ben Joan Baptista Serra de Martínez épí
2017-11-14 15:22:43
velemenyezd: Biztonságosabbak lesznek Észak-Magyarország barlangjai
műszaki korszerűsítések sorából kiemelkedik a Szeleta-barlang, ahol a bejárathoz vezető nagyon meredek, több szakaszon balesetveszélyes turistautakat teszik biztonságossá járóplatformok építésével.
A másik nagyobb beruházás a szilvásváradi, Szalajka-völgyi információs ház épületének állagmegóvása, valamint az épület belső terében és pincéjében a Szalajka-völgyhöz és a bükki b
2017-11-09 18:03:26
bordat: Drogos migránsoknak nevezi a magyar melósokat egy MSZP-s
szocialista képviselő a honlapján fakadt ki, mert Kőbánya fideszes vezetése támogatja a kormányzat tervét, amely a fővárosban tapasztalható munkaerőhiányt új, korszerűbb munkásszállók építésével kezelné.
Az egyébként elviekben a munkásokat és a dolgozókat képviselő MSZP képviselője által jegyzett írás ,,Migránsbázisok" lesznek Kőbányán De abba nem gon
2017-11-07 18:37:04
velemenyezd: A Munkástanácsok a kormány stratégiai partnere lesz
nyugdíjas korúak egy részének újbóli foglalkoztatására.
A szakszervezeti szövetség elnöke kitért arra, hogy az országon belüli mobilitást elő kell segíteni például munkásszállók építésével, korszerűsítésével. Emlékeztetett arra, hogy ennek a célkitűzésnek az ösztönzésére a kormány programot is indított. A Munkástanácsok véleménye szerint szükséges emellett a lakhatási támoga
2017-10-25 17:03:27
velemenyezd: Három új kerékpárút épül Zalában
méter, Zalaszentgróton közel 4400 méteres szakasz.
Sármelléken burkolatjelek felfestésével és táblázással, meglévő gyalogjárda szélesítésével, illetve útpadka és út szélesítésével és építésével alakítanak ki új bicikliutakat a szükséges forgalomtechnikai eszközök beépítésével és árokrendezéssel.
Zalaszentgróton a belvárostól a termálfürdőig valósítanak meg új kerékpárut
2017-10-24 13:02:58
velemenyezd: Református iskola épül a szatmári Fehérgyarmaton
felelősnek érzi magát a nemzet valamennyi gyermekéért, valamennyi családjáért, ezért elkötelezetten támogatja a fejlesztéseket" - jelentette ki Seszták Miklós. Hozzátette, az egyházi iskolák építésével Magyarország erősödik meg, illetve a rend, a biztonság, a család, a tanulás és a munka megbecsülésének értékei szilárdulnak meg.
A miniszter arról beszélt: Magyarország több mi
2017-10-15 12:01:37
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
KERESZTES KŐ VÉDELMÉBEN, Paks II, Aszódi Attila, Tolna Megyei Mérnöki Kamara, Hungary Kft, Dmitrij Rogozin, Igor Komarov, Kell-e Boldogasszony, Manuel Vicens, Joan Baptista Serra, Kőbányán De, Seszták Miklós, projekt jövőre, orosz Vosztocsnij, látogatható Gaudí-épületek, magyar melósokat, kormány stratégiai, szatmári Fehérgyarmaton, felvonulási terület, orosz fővállalkozó, hazai jogszabályok, fővállalkozó által, település vezetője, polgármester elmondta, siófoki aranypartot, kikötő építésével,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.